Voda

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

priznam, mal sem pretirala tisto o durhmaršu, ker se zgodi da sta dva dneva brez durhmarša, a zato, da ne bomo tugaljivi za dežjem, ker smo se ga tako lepo navadili, se ta zgodi čez noč in to po 2x. lpvoda

PS: ali je možno, da se od durhmarša našem Črnjotu (ne vem kako bi rekla za žensko mačko) napne trebušček? hja, mogoče ta voda pa res vsepoprek napuhava? lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

Metuljc, takoj sem šla v mojo drago-dolinico preverit vonj. res je. vonj kot pri korenčku a ne tako intenziven ( premečkala in preduhala obe rastlini). vlage je ogromno, enako kot komarjev ki letijo tudi pod hlačnice. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

včerašnja marenda: solata z vsem mogočim, narezana na manjše kose (tudi pečeni melancan in čiliji) enako kot slani sir. priporočljivo jesti z žlico. domači vloženi slani fileti v domačem kisu in olivcu z narezano čebulo (šalotka) in sosedin pridatek rakovice - grancipoli- s pasuticami (široki dom. rezanci). rakovica ima samo ena velika klešča, druga je manjša. če jih samo posesaš a jih ne stareš in jih kasneje daš na mravljišče dobiš lep obesek. mravljice pojedo najboljše, a vsega ne moreš nikoli imeti. tako očiščena klešča nafilaš z gipsom in na vrhu dodaš žičnato zanko. naoljiš in zglancaš. ta klešča so tako močna, da ti rakovica lahko odreže prst, če ji ga ponudiš. lpvoda

voda

pozdravljeni, če vas zanima vam povem, da je pri meni tako: špajza, smočnica, shramba ali kakorkoli se imenuje prstor za shrnjevanje pridelanih in obdelanih dobrin, se polni enako kot luna, katera me omamlja s sladkarijami (izgleda, da sva topogledno v navezi-morala sem pojesti nekaj zelo dobrih sladkih bombonov olitili čokolatinov-pred tem je bil očutek nekako tako, kot ena želodčna panika. kaj čmo ene "hvata" romantika ene pa cuker). ostale novice so: Črnjota- mačka ni več (prepričujem se, da je šel iskati črno kredenzo obraščeno z zelenim mahom), vrtnice pocvitajo, temp. je ta hip 15,3, njivica za česen in čebulo je v obdelavi, sosedova Mika (pes) si je nategnila ligamente in sem ji naredila prvo pomoč- ala eno longeto- katero izredno spoštuje in jo nič ne odstranjuje- če jo milo pogledam začne hoditi ne po treh ampak po dveh nogah, kamorkoli pogledam v moje košera povsod so čiliji, obiskali so me... a to je že zgodbica, a sedaj nimam časa. nadaljujem kasneje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Voda, lepo je spet prebrati kaj zanimivega o tebi. Samo, če te cuker hvata, malo glej na kile heheh_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
voda

draga moja lpmami, jaz sem kot polna luna, skoraj stalno bolj okrogla a nikoli preveč "srpasta". po resnici povedano me to nič ne moti. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

najprej mislim, da ne. potem pa da da, pa ne. pa si pravim pa pohvali se kaj te to stane.
namreč letos smo uredili smočnico, špajzo, shrambo ali kakorkoli to vsak po svoje imenuje (prvotno je prostor bil namenjen drvarnici). tako je lani bil zidarsko dodelan. letos je mož izoliral prostorček, naredil izolirana vrata, police, ventilacijo noter - ven, ter luč. dodali smo klinker (zaloga pred 100-timi leti) in dobrote so počasi romale na police. ker mi vedno manjka nekaj centimetrov do vrhnje sem za zaključek dobila tudi višjo pručko in sem neskončno vesela kljub temu da je 10 m izven hiše a vseeno je odlično služi svojemu namenu. tudi temperatura je kot v konobah leti hladno zimi topleje kot odzunaj. fotke (ma ko jih tako rada lepim) bodo dokazale izdelano. lpvoda

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Voda, lepo je, tako pošlihtano. Me pa najbolj zanima, kaj je v tistih luštkanih sodčkih.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

bravo, voda palec gor , prav si se odločila za objavo, da se lahko veselimo s teboj Smile.

Super je imeti tako skladiščno kamro, kjer je vse na enem mestu pod dobrimi pogoji. Pohvala možičku.

Daj povej - imaš celo vedro mletih orehov in lešnikov? Mejdun si ti pridna Laughing
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Super sta! Ti samo še objavi ni panike. Very Happy_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”