Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rumeni dren

crtj-admin
Site Admin

Rumeni dren

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
tomi1imot

Odgovor Napisal/-a tomi1imot »

Pozdravljeni moje ime je Tomaž sem nov na forumu Smile

Zanima me, če mogoče kdo ve kje bi lahko kupil sadiko ali dve rumenega drena...hvala_________________tomi
dafo

Odgovor Napisal/-a dafo »

Zdravo, sicer teme nisi postavil ravno v najprimernejši forum ampak vseeno, tu recimo piše, da ga imajo: http://www.sadikanadom.si/rumeni-dren sem pa malce v dvomih, da prodajajo tega, ki je na sliki ("flava") domnevam, da imajo običajnega Cornus mas - rumeni dren, ki pa ima rdeče plodove. Najbolje, da jih sam vprašaš. Mislim tudi, da bi ga sicer lahko dobil v drevesnicah, ki so malo bolje založene.
Sicer pa je precej napak na tejle strani te spletne trgovine.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vprašanje sem prestavila v ustrezni forum.

Še več podatkov, katere drevesnice ga prodajajo, boš dobil, če boš v Google vtipkal "rumeni dren sadike"
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

tomi1imot je napisal/a:
Pozdravljeni moje ime je Tomaž sem nov na forumu :)

Zanima me, če mogoče kdo ve kje bi lahko kupil sadiko ali dve rumenega drena...hvala

Imaš ZS.
Odgovori