Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
Za enkrat letos tole:
Numex suave orange, Jalapeno orange, "domači Jalapeno, Habanero maya red, Habanero tobago seasonig, Aqua, Satans kiss ter troje različnih "no name" s Sicilije in eden s Portugalske.
Mogoče se do pomladi še kaj najde. Kakšnega za polnjenje še potrebujem....._________________Robert
Numex suave orange, Jalapeno orange, "domači Jalapeno, Habanero maya red, Habanero tobago seasonig, Aqua, Satans kiss ter troje različnih "no name" s Sicilije in eden s Portugalske.
Mogoče se do pomladi še kaj najde. Kakšnega za polnjenje še potrebujem....._________________Robert
vasja je napisal/a: |
Pozdravljeni! Sem nov na tem forumu,čeprav ga prebiram od čili 2013.Letos sem se opogumil in se prijavil.Čilije gojim peto leto In vač kot vem o gojenju,prezimovanju,bolezni,škodljivcih itd,več vem,da nič ne vem.Upam,da se s skupnim znanjem naučim še več.Tudi moj seznam za leto 2015 sledi.Lp |
Vasja se dela, da nič ne ve. Ni panike se bomo kaj pametnega od njega in njemu podobnih naučili. Dobrodošel. _________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Samo 2 semena imam. Želja mi je 1 sadika.
http://www.fatalii.net/FG_Jigsaw_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
http://www.fatalii.net/FG_Jigsaw_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
@Plamenka
Mnja, imam podobno izkušnjo. Kupil sem sveže plodove Jalapenov, pa so imeli enako vrednost skovilov kot češnje iz mojega vrta.
@pajo
Ja, Jigsaw je menda kandidat za rekorderja 2015. Bral sem nekaj o tem. Sej lahko se tut dogovorimo za kak skupen nakup, pa vsak zase zmečemo v zemljo. Če pa ne bo šlo drugače, pa se priporočam za kak plod jeseni...
Se pa javim da kupim semena, če jih kje kdo dobi. Trenutno kaže da je kriza...
(samo ZS)Nazadnje urejal/a Zelenc 11 Dec 2014 16:48; skupaj popravljeno 1 krat
Mnja, imam podobno izkušnjo. Kupil sem sveže plodove Jalapenov, pa so imeli enako vrednost skovilov kot češnje iz mojega vrta.
@pajo
Ja, Jigsaw je menda kandidat za rekorderja 2015. Bral sem nekaj o tem. Sej lahko se tut dogovorimo za kak skupen nakup, pa vsak zase zmečemo v zemljo. Če pa ne bo šlo drugače, pa se priporočam za kak plod jeseni...
Se pa javim da kupim semena, če jih kje kdo dobi. Trenutno kaže da je kriza...
(samo ZS)Nazadnje urejal/a Zelenc 11 Dec 2014 16:48; skupaj popravljeno 1 krat
Zelenc je napisal/a: |
Se pa javim da kupim semena, če jih kje kdo dobi. Trenutno kaže da je kriza... (samo ZS) |
Semena se dobijo tu: http://fataliiseeds.net/search?query=hot&sort=hot_________________Lp Sars
Problem pri teh bonchi-jih je to,da jih je stalno potrebno namakat oz zalivat saj so v zelo plitvih posodah in v njih se substrat kaj hitro presuši.Poleti v tisti hujši vročini 2x dnevno obvezno zalivanje,saj je v 3 urah zemlja popolnoma izsušena.Če pa je postavljen v notranjem prostoru pa je priporočljiva kakšna lučka za rast.
Če se kdo loti mu predlagam kapljično namakanje.Moj poizkus z dvoletno rastlino je bil neuspešen ravno zaradi moje napake.Bom pa poizkusil ponovno vendar bom napeljal kapljično namakanje iz akvarija._________________Vasja
Če se kdo loti mu predlagam kapljično namakanje.Moj poizkus z dvoletno rastlino je bil neuspešen ravno zaradi moje napake.Bom pa poizkusil ponovno vendar bom napeljal kapljično namakanje iz akvarija._________________Vasja
Ali pa počakaš, da Daisy.si ponudi na trgu pametne zalivalnike.