Čili 2015
-
- Prispevkov: 464
- Pridružen: Pe Avg 15, 2014 2:00 am
Kaj pa vem, Pajo - meni se je to zgodilo na nekaj primerkih za prezimovanje, postajali so vsebolj temni in izgubljali barvo - na koncu so očitno odmrli, saj so povsem potemneli. Govorim o primerkih, pripravljenih po enakem postopku za prezimovanje in so locirani stalno na istem mestu. Nekateri drugi primerki pa so še vedno lepe zelene barve in vzdržujejo drobne zelene liste.
Predvidevam, da bodo slednji preživeli zimo, uni potemnjeni pa so šli v večna lovišča
Predvidevam, da bodo slednji preživeli zimo, uni potemnjeni pa so šli v večna lovišča

-
- Prispevkov: 20
- Pridružen: Sr Dec 10, 2014 1:00 am
pajo je napisal/a: |
Je normalno, da steblo od čilija, ki sem ga dal v klet potemni? |
-
- Prispevkov: 464
- Pridružen: Pe Avg 15, 2014 2:00 am
-
- Prispevkov: 20
- Pridružen: Sr Dec 10, 2014 1:00 am
Zelenc je napisal/a: |
@Vasja... ...v mojem primeru govorim o rastlinah, ki počivajo na cca 15 stopinjah, korenine niso bile poškodovane. Presejano iz vrta, dodano nekaj kroglic organskega gnojila. Zalivanje zmerno, nekako 1x na 10 dni. Kot rečeno - nekaterim primerkom je to očitno kul, nekaterim pač ne... |
-
- Prispevkov: 525
- Pridružen: Po Maj 05, 2014 2:00 am
Da Habaneri ne bodo v zamrzovalniku samo čakali kdaj bom spet skuhal kakšno omakico... današnje kosilo:
CHILI CON CARNE

Dva Habanera sta vsaj za moj okus dala kar solidno ostrino, ženi, ki je sicer že kar odporna na moje "Nirtro Express" kuhanje
pa je bilo vse skupaj preveč pekoče. Je rekla, da ji bo današnja porcija kar za nekaj časa dovolj
LP
CHILI CON CARNE

Dva Habanera sta vsaj za moj okus dala kar solidno ostrino, ženi, ki je sicer že kar odporna na moje "Nirtro Express" kuhanje
pa je bilo vse skupaj preveč pekoče. Je rekla, da ji bo današnja porcija kar za nekaj časa dovolj

LP