Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sklad kmetijskih zemljišč / najem zemlje
-
- Site Admin
Sklad kmetijskih zemljišč / najem zemlje
(Prenos iz arhiva)
Premaknjeno iz teme "December - vrt brez prekopavanja" -zuf.
Lepe so tvoje grede. Jaz sem letos kar zanemarila vrt. Lastnik parcele mi je sitnaril. Sedaj dobim novo parcelo veliko 1400 kvadratnih metrov od Sklada kmetijski zemljišč.
Ta način brez prekopavanja mi je kar všeč. Spomladi začnem zbirati material za tako gredo.
Lepe so tvoje grede. Jaz sem letos kar zanemarila vrt. Lastnik parcele mi je sitnaril. Sedaj dobim novo parcelo veliko 1400 kvadratnih metrov od Sklada kmetijski zemljišč.
Ta način brez prekopavanja mi je kar všeč. Spomladi začnem zbirati material za tako gredo.
Blagor tebi Arena, da lahko dobiš zemljo od Sklada kmetijskih zemljišč. Ko sem jaz spraševal za najem zemlje v moji okolici, bi lahko dobil samo rob gramozne jame, ki je bil praktično brez rodovitnega sloja zemlje. No, mogoče bi bilo drugače , če bi imel kakšne veze (govorim za moj primer)._________________Narava je vsemogočna!
Pisala sem na sklad in so mi poslali seznam parcel, ki jih lahko najameš na našem koncu. Na PISO sem pogledala lego parcel. Šla sem na območno izpostavo in zaprosila za najem. Na voljo sem imela dve parceli. Ena je bila zelo zaraščena, druga pa na ravnini blizu Soče. Odločila sem se za parcelo ob Soči na lepem delu s pogledom na Krn.