Silvestrovanje v Gartlcu

Odgovori
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Ker bom v družbi ne bom kukal, želim vam na zdravje.Vido
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, vidim, da se že lepo pripravljate na silvestrovanje! Mi smo se pravkar vrnili s kopanja v Atlantisu, zdaj pa pripravljamo sirov fondue. Potice nisem pekla, ker je drugega sladkega dovolj.
Lepo praznujte. Bom kdaj vmes pokukala sem gor. čestitamo
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bom nekje ob strani tudi jaz z vami. Potico očitno že imamo (tudi moja je še topla), lahko prinesem marelični liker, doma narejen, nekaj pomaranč, če se komu kak kos sadja med ostalim zlušta, pa (žal eno samo) stekleničko tanovega laškega lepotca Goldinga imam. Za guštirat bo že, čeprav nas bo veliko.
Še kaj manjka? novo leto čestitamo Za klepet se ni bati, kajne? žur žur žur
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Še jaz se vam pridružujem. "Sam doma"!
Pa ne čisto zares. Eden od sinov živi z družino v nadstropju nad mano, vabijo me gor, pa se mi ne da. Uživam, ker imam mir. Skuhala sem kot običajno za Silvestrovo, kot takrat, ko je bila še vsa otročad doma. Vem, da bodo jutri drug za drugim prikapljali in bodo veseli, ker jih bo čakalo kaj dobrega.
Če mi bo dolgčas, bom poklicala Črta in Lajo, pa mačjo tolpo, vseh 12, ena pa je v službi pri sinu. Če se bodo le razumeli ob mizi Laughing
Torej, naj vam bo lepo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Lepo praznujte, predvsem pa na toplem. Če že greste ven na -10 (kot jaz,....) pa se toplo oblecite. Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

stara postaja, kaj pri vas nič ne ropota? Pri nas na to noč vse živo zbeži v gozd, če ni ravno privezano ali zaprto. Naš Runo ždi v kleti, kjer se pokanje najmanj sliši, pa vseeno ob vsakem glasnejšem poku skoči pokonci. Lani je bilo dokaj mirno, letos pa še to nadomeščajo Evil or Very Mad .
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

vse skupaj je noro dobro in klepet vsepovprek po divjem roku je kool. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Prijetno je biti sam in uživat v prečudoviti muziki še metla pride prav da malo zaplešem Laughing ,no pa pokojnemu tastu nisem vrjela ko je rekel veš punčka enkrat boš tud sama Wink
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Muha, zaenkrat se sliši samo oddaljeno pokanje iz Šterntala (kot fronta), ampak ob polnoči pa vsi sosedje (z mojimi sinovi vred) ponorijo z ognjemeti. Mačke so tako v kurilnici na toplem (ko zakašljam, vse skočijo ven), Črt in Laja pa se skrijeta vsak v svojo uto v boksu.
Gledam na drugem en staromodni film (šofer gospodične Daisy), pa že skoraj dremljem poleg, čeprav sem pri ta zgornjih malo prej pila kavo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

No men se še ne spi me ljubezen greje na daljavo Embarassed Embarassed
Odgovori

Vrni se na “Čvek”