Silvestrovanje v Gartlcu
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kraj: Rimske Toplice
Bom nekje ob strani tudi jaz z vami. Potico očitno že imamo (tudi moja je še topla), lahko prinesem marelični liker, doma narejen, nekaj pomaranč, če se komu kak kos sadja med ostalim zlušta, pa (žal eno samo) stekleničko tanovega laškega lepotca Goldinga imam. Za guštirat bo že, čeprav nas bo veliko.
Še kaj manjka? Za klepet se ni bati, kajne?
Še kaj manjka? Za klepet se ni bati, kajne?
-
Še jaz se vam pridružujem. "Sam doma"!
Pa ne čisto zares. Eden od sinov živi z družino v nadstropju nad mano, vabijo me gor, pa se mi ne da. Uživam, ker imam mir. Skuhala sem kot običajno za Silvestrovo, kot takrat, ko je bila še vsa otročad doma. Vem, da bodo jutri drug za drugim prikapljali in bodo veseli, ker jih bo čakalo kaj dobrega.
Če mi bo dolgčas, bom poklicala Črta in Lajo, pa mačjo tolpo, vseh 12, ena pa je v službi pri sinu. Če se bodo le razumeli ob mizi
Torej, naj vam bo lepo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Pa ne čisto zares. Eden od sinov živi z družino v nadstropju nad mano, vabijo me gor, pa se mi ne da. Uživam, ker imam mir. Skuhala sem kot običajno za Silvestrovo, kot takrat, ko je bila še vsa otročad doma. Vem, da bodo jutri drug za drugim prikapljali in bodo veseli, ker jih bo čakalo kaj dobrega.
Če mi bo dolgčas, bom poklicala Črta in Lajo, pa mačjo tolpo, vseh 12, ena pa je v službi pri sinu. Če se bodo le razumeli ob mizi
Torej, naj vam bo lepo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
-
Muha, zaenkrat se sliši samo oddaljeno pokanje iz Šterntala (kot fronta), ampak ob polnoči pa vsi sosedje (z mojimi sinovi vred) ponorijo z ognjemeti. Mačke so tako v kurilnici na toplem (ko zakašljam, vse skočijo ven), Črt in Laja pa se skrijeta vsak v svojo uto v boksu.
Gledam na drugem en staromodni film (šofer gospodične Daisy), pa že skoraj dremljem poleg, čeprav sem pri ta zgornjih malo prej pila kavo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Gledam na drugem en staromodni film (šofer gospodične Daisy), pa že skoraj dremljem poleg, čeprav sem pri ta zgornjih malo prej pila kavo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)