Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Tudi moja bi rada kvišku, na koncu sezone mi žene tudi po 2m dolge poganjke. Spomladi jo zato vedno porežem krajše, tako da oblikuje nižji kroglast grm. Bom kasneje, ko polno zacveti, prilepila slike, zdaj je pri meni komaj začela._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Burgundy ice - cveti že drugič letos Shocked

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Eminence se počasi odpira ...

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Mozart

Rock & Roll

Bonanza

Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasne so ni kaj, nekaj prav posebnih...._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Gardener le kje dobiš vse te lepotice,ena lepša od druge very happy_________________LP
E.
abaya

Odgovor Napisal/-a abaya »

Prava kombinacija: lepe vrtnice in odličen fotograf victory
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ta naš Gardener je nekaj posebnega. Prav zanima me kdo je ta, ki izbira meni tako sorodne sorte. Tudi če jo prvič vidim in pogledam karakteristike, slike na HMF vidim da je kvalitetna vrtnica. Tale Eminence mora biti kapitalka za žlahtnenje, voham po zraku. No seveda sem prej pogledala starše in nazaj. Pa tudi vrt deluje tako sveže v tej vročini. Kaj delaš z njimi?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Gardener

Poezija za žlahtnenje je letos bolj slabo vreme , vsaj pri nas. Pozimi sem komaj čakal na razcvet a mi je dež pokvaril vse načrte. Upam , da bo drugo leto boljše...
Ammm kaj delam z vrtom?! Povem čez čas , zdaj je še vse v fazi testiranja Very Happy
Če si kaj po naših koncih lahko komot prideš mimo , samo sporoči prej ...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Gardener kaj naj rečem, Bomba so te tvoje vrtnice oz. njihova predstavitev. S katerim fotoaparatom to slikaš, a s stojalom ali kako, tako so čiste in barve intezivne, da najprej pomislim, da si poklicni fotograf.

Eminenco bi tudi jaz imela, samo vaš Susigarden mi je malo oddaljen tu pri nas je pa še nisem zasledila.

Krasno res.
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Ni kej, barve pa znaš zrihtat tako da so res slike in vrtnice 1A.
Koliko so kaj močni vonji pri Burgundy ice ter Rock & Roll?
Gardener

Isaan hvala , slikano je z navadnim kompaktom (Fujifilm) iz roke , ponavadi zjutraj , ko ni še močno sonce barve so skor take kot so v resnici!
Drugače pa ja , pred leti sem bil freelance fotograf.
Eminenco sem kupil na enem sejmu. Susigarden ne vem , če jo ima!

TwityPity hvala , Burgundy Ice diši malo tako bolj zmerno, Rock & Roll ? A ta pa ja ki diši, zelo ...
Odgovori