Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprike 2015
-
- Site Admin
Paprike 2015
(Prenos iz arhiva)
Evo, našla papriko svetlo rumeno, ki jo želim.
Ni hibrid, je debela, mesnata. Ima jo Amarant.
Pusztagold paprika
še link:
http://www.amarant.si/paprike
Ni hibrid, je debela, mesnata. Ima jo Amarant.
Pusztagold paprika
še link:
http://www.amarant.si/paprike
No pa še tukaj seznam:
Svetlo rumena paprika
naj bi bila mesnata, polna, svetlo rumena v rdečo, polna ( sem se pozanimala na ekološki kmetiji, kjer jo gojijo)
Pusztagold paprika
Rdeče paprike:
Ljubov dlan - iz zeleno v rdečo nekje konec avgusta; mesnata, za dlan velika, sočna in polna
Oranžne:
Big mama - zelo sladka debela paprika, iz zelene v oranžno, polna
moje seme Big mame
Oranžna asti - malo manjša od Big mame, polna malo bolj, okus podoben
Temno rumene:
moje seme od ruskih temno rumenih, tako da bomo videli. Gre pa iz zelene v temno rumeno.
Zelena
ruski velikan, res velik plod in debel ter mesnat.
Lanski križanci:
rebrasta oranžna, dobila seme na forumu pod oznako svetlo rumena; okus je super, polna pa full
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografijeNazadnje urejal/a Irena 27 Jan 2015 14:28; skupaj popravljeno 1 krat
Svetlo rumena paprika
naj bi bila mesnata, polna, svetlo rumena v rdečo, polna ( sem se pozanimala na ekološki kmetiji, kjer jo gojijo)
Pusztagold paprika
Rdeče paprike:
Ljubov dlan - iz zeleno v rdečo nekje konec avgusta; mesnata, za dlan velika, sočna in polna
Oranžne:
Big mama - zelo sladka debela paprika, iz zelene v oranžno, polna
moje seme Big mame
Oranžna asti - malo manjša od Big mame, polna malo bolj, okus podoben
Temno rumene:
moje seme od ruskih temno rumenih, tako da bomo videli. Gre pa iz zelene v temno rumeno.
Zelena
ruski velikan, res velik plod in debel ter mesnat.
Lanski križanci:
rebrasta oranžna, dobila seme na forumu pod oznako svetlo rumena; okus je super, polna pa full
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografijeNazadnje urejal/a Irena 27 Jan 2015 14:28; skupaj popravljeno 1 krat
Jaz pri paprikah ne odkrivam tople vode, tako da pri nas je seznam kratek in enoličen, ker imamo radi sladke paprike.
- Kalifornijsko čudo
- Rdeča podolgovata, seme iz Hoferja
- Mini Chocolate Bell
- Oranžna babura
- Oranžna koničasta
Za naše potrebe čez glavo, zelenih itak ne jemo, za filat so pa vse dobre
- Kalifornijsko čudo
- Rdeča podolgovata, seme iz Hoferja
- Mini Chocolate Bell
- Oranžna babura
- Oranžna koničasta
Za naše potrebe čez glavo, zelenih itak ne jemo, za filat so pa vse dobre
-
Včeraj sem posejala parike Moj letošnji izbor je takle:
Asti oranžna
Afrodita
Mini oranžna (podobna Vodini, če ni ista)
Soroksari
Zelena babura (oziroma končna je oranžna)
Rdeča babura
Lubov dlan
Ajvaruša od Vode
Kurtovska kapija
Posejala sem tudi dve sorti feferonov:
Sladek rdeč feferon
Pekoč feferon
Vsega skupaj je šlo v zemljo 196 semenk Zdaj pa, da vidimo, kaj se bo izcimilo iz tega
Asti oranžna
Afrodita
Mini oranžna (podobna Vodini, če ni ista)
Soroksari
Zelena babura (oziroma končna je oranžna)
Rdeča babura
Lubov dlan
Ajvaruša od Vode
Kurtovska kapija
Posejala sem tudi dve sorti feferonov:
Sladek rdeč feferon
Pekoč feferon
Vsega skupaj je šlo v zemljo 196 semenk Zdaj pa, da vidimo, kaj se bo izcimilo iz tega