papa podarja
-
- Site Admin
papa podarja
(Prenos iz arhiva)
-
Tudi sam sem pridelal kar nekaj lepega in okusnega paradižnika preteklo leto pomembno pa je to, da sem vsa semena dobil od vas in nato sam vzgojil sadike. Ker pa se dobro z dobrim vrača z veseljem vsakemu, ki mi pusti naslov na zasebnem pošljem semena pridelkov, ki so mi najbol uspevali ali so si zaslužili ponovno zasaditev to leto v rastlinjaku
ČILI
-aribibbi gusano
-redchilie peppers
PAPRIKA
-male oranžne
-šorokšari
-ajvaruša
-grški rog
-male rdeče- ostre
PARADIŽNIK
-saint pierre
-principe borghese- grozdni za sušenje
-black sarah
-malakhitovaja shkatulka
-orange banana
-chocolate stripes
-vintage wine
-kumato- pozen, črn,okusen_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
ČILI
-aribibbi gusano
-redchilie peppers
PAPRIKA
-male oranžne
-šorokšari
-ajvaruša
-grški rog
-male rdeče- ostre
PARADIŽNIK
-saint pierre
-principe borghese- grozdni za sušenje
-black sarah
-malakhitovaja shkatulka
-orange banana
-chocolate stripes
-vintage wine
-kumato- pozen, črn,okusen_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
-
Še kar precej pa je semen, ki jih še nisem poiskusil posadit :
-cherokee purple
-pelato siciliano
-britains breakfast
-punta banda
-polar bear
-stari istrski
-native sun
-brads black heart
-super snow white
-yellow currant
-amazon chokolate
-black seaman
-black cherry
-sweet solano
-primorski pacug
lp papa_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
-cherokee purple
-pelato siciliano
-britains breakfast
-punta banda
-polar bear
-stari istrski
-native sun
-brads black heart
-super snow white
-yellow currant
-amazon chokolate
-black seaman
-black cherry
-sweet solano
-primorski pacug
lp papa_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
-
-
papa, zelo dobro in smiselno ko praviš "razdelit mimoidočim". le tako bodo semena našla novo pot in se bodo ohranila za v bodoče. F1 semena ne potrebujemo. jaz jih popolnoma ignoriram. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
-
Ravnokar sem med pospravljanjem avtodoma našel zavojček iz papirnatne brisače poln semen medene dinje, ki sem jo dobil poleg litra njihivega domačega meda v bližini Meteor v Grčiji na lanskem dopustu. Jaz te žvarovne v principu ne jem samo tale je bila pa res užitna ter nekaj posebnega in jo letos gotovo podtaknem na tabolš plac okoli njive pa če rata fajn, če pa ne pa spet nebo konc sveta in se jih spet letos na dopustu najem Je pa kar precej semen tako, da če ima kateri željo naj mi javi na privat pripiše naslov in že pakiram _________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
-
-
papa živio, šele sedaj sem prebrala, da rabiš ajvarušo (=Ljubov dlan). zgodi se, da jo nekam tako dobro spraviš, da jo ne najdeš. sedaj sem v I. a ti vseeno pošljem seme. trajalo bo dlje časa a vseeno bo pripotovala, pošlji naslov. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)