Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kompost na kubike
-
- Site Admin
Kompost na kubike
(Prenos iz arhiva)
Hvala za odgovore.
Oba dobavitelja sem tudi jaz nasel. Na Snago se nisem poklical (ker dobavljajo samo ce ga imajo) je pa tam drag 54 evrov na tono. Pri CRO Vrhnika je cena malo nizja. Robert, mislim, da je to cena za eno tono ce vzames do 5 kubikov. Nad petimi kubiki pa je cena manjsa. Vprasanje je samo koliko kubikov nanese ena tona komposta. Verjetno je navlazen, da je tezji
Oba dobavitelja sem tudi jaz nasel. Na Snago se nisem poklical (ker dobavljajo samo ce ga imajo) je pa tam drag 54 evrov na tono. Pri CRO Vrhnika je cena malo nizja. Robert, mislim, da je to cena za eno tono ce vzames do 5 kubikov. Nad petimi kubiki pa je cena manjsa. Vprasanje je samo koliko kubikov nanese ena tona komposta. Verjetno je navlazen, da je tezji
Glede na to, da deponije kompostirajo organske ODPADKE me skrbi koliko je takšen produkt sprejemljiv za zelenjavni vrt, oziroma pridelovanje hrane.
Ne poznam podrobnosti, morebiti imajo opravljene kakšne analize in, da ne bom preveč zavajajoč s svojimi pomisleki ti predlagam, da imaš delček svoje pozornosti rezerviran tudi za to vprašanje.
Ne poznam podrobnosti, morebiti imajo opravljene kakšne analize in, da ne bom preveč zavajajoč s svojimi pomisleki ti predlagam, da imaš delček svoje pozornosti rezerviran tudi za to vprašanje.
juglans je napisal/a: |
Glede na to, da deponije kompostirajo organske ODPADKE me skrbi koliko je takšen produkt sprejemljiv za zelenjavni vrt, oziroma pridelovanje hrane. Ne poznam podrobnosti, morebiti imajo opravljene kakšne analize in, da ne bom preveč zavajajoč s svojimi pomisleki ti predlagam, da imaš delček svoje pozornosti rezerviran tudi za to vprašanje. |
Pomislek je cisto na mestu in o tem sem ze razmisljal. To jih bom zagotovo vprasal. Mogoce kdo ve natancno kaksna vprasanja je potrebno postavljati? Ali obstajajo kaksna merila/standardi po katerih morajo pridelovati produkt. Tu bi prav prisla pomoc kaksnih stroke / studentov agronomije ali cesa podobnega.