Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2015

Odgovori
Špela

Odgovor Napisal/-a Špela »

Tudi jaz bi z veseljem poskusila, če bo kaj viška Smile
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Tudi sam se priporočam._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Ivčk, čestitke!
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Ivck cestitke tudi z moje strani. Pa za par semenk se tudi postavim v vrsto._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ivčk, tele "belčke" bi pa jaz tudi "v luftu" gojila Embarassed Embarassed , malo iz firbca, malo iz patriotizma Wink . . 2 Semenčka bi bila dovolj.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

muha, ti zašijem eno air-pruning vrečko, da jo boš dala kar ob hišo in boš lahko air-growing Ivčkin paradižnik Laughing Laughing Confused Shocked
nejevernež

Odgovor Napisal/-a nejevernež »

Ivčk, če je ostal še kakšen semenček, lahko še jaz pristavim svoj piskerček?
Se že v naprej zahvaljujem. Smile

Imam pa eno vprašanje... a spletne strani Tomatojunkie ni več? Ker sem letos hotel malo popestriti moj asortiment paradižnikov, pa mi je ni hotelo odpreti. Sad_________________Lep pozdrav, nejevernež ;)
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Sej verjetno že kje piše, pa bolj slabo spremljam zelenjavo....
Sem hotel priporočit eni znanki tomatojunke pa zgleda da je na porodniški????_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Drži, optimist.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

figula je napisal/a:
muha, ti zašijem eno air-pruning vrečko, da jo boš dala kar ob hišo in boš lahko air-growing Ivčkin paradižnik Laughing Laughing Confused Shocked

Idea Idea Laughing Laughing . Bi bilo vredno poskusiti, mogoče pa iznajdemo kaj revolucionarno novega Wink .

Tomatojunkie pa letos pavzira, je že parkrat omenila.
Odgovori