nxyz
-
Stanje. Motovilec počiva pod snegom, zaloga radiča še za mesec dni ob skorajda vsakodnevni porabi
Blitva še vedno vztraja čeprav je že res uboga:
peteršilj, res je majhen ampak diši pa tako lepo
nekaj pika ven
In pa včeraj sejani čiliji, letos resnično z ničemer ne mislim pretiravati količinsko, 6 sort čilijev, vsaka sorta sejana 4x za vsak slučaj. Naj še omenim, da v vseh letih niti enega čilija še nisem pojedla So pač za sosede in tiste, ki jih imajo radi, meni so lepi
Naročenih še nekaj semen dolge rdeče pese, brstični ohrovt, paprika, fižol. Seme paradižnika skorajda dokončno izbran, letos med 5 in 10 sortami. Drugače sem spet pri raznašanju paradižnika po celi vasi in pomanjkanju prostora za drugo zelenjavo.
cinija najlepša hvala za bučke in kumare
Blitva še vedno vztraja čeprav je že res uboga:
peteršilj, res je majhen ampak diši pa tako lepo
nekaj pika ven
In pa včeraj sejani čiliji, letos resnično z ničemer ne mislim pretiravati količinsko, 6 sort čilijev, vsaka sorta sejana 4x za vsak slučaj. Naj še omenim, da v vseh letih niti enega čilija še nisem pojedla So pač za sosede in tiste, ki jih imajo radi, meni so lepi
Naročenih še nekaj semen dolge rdeče pese, brstični ohrovt, paprika, fižol. Seme paradižnika skorajda dokončno izbran, letos med 5 in 10 sortami. Drugače sem spet pri raznašanju paradižnika po celi vasi in pomanjkanju prostora za drugo zelenjavo.
cinija najlepša hvala za bučke in kumare
-
-
pajo, sem spregledala tvoj post. Poper uporabljam ni problema ampak čiliji, teh pa ne. Sem poskusila že enega križanca, samo tako na jezik pa to ni zame. Enkrat sem dala celo par mini koščkov v golaž in ugotovila, da lahko ješ mrzlega in misliš, da je vroč, tista žlica golaža v mojih ustih je bila dovolj za nadaljnih nekaj let Rastline so mi všeč, to je pa to
Danes me je ponovno razveselil poštar z dostavo semen, ki sem jih naročila v Grčiji. Prejela sem dolgo vigno, romanesco cvetačo, papriko orange sun, dolgo grško kumaro, brstični ohrovt-prvič ga bom imela:) , veliko rdečo peso in mešanico semen solate. Par semen paprike bom dala kaliti najbrž že danes
Mislim, da imam zdaj kar se semen tiče za letošnjo sezono vse, upam, da me ne prime še kaj
Danes me je ponovno razveselil poštar z dostavo semen, ki sem jih naročila v Grčiji. Prejela sem dolgo vigno, romanesco cvetačo, papriko orange sun, dolgo grško kumaro, brstični ohrovt-prvič ga bom imela:) , veliko rdečo peso in mešanico semen solate. Par semen paprike bom dala kaliti najbrž že danes
Mislim, da imam zdaj kar se semen tiče za letošnjo sezono vse, upam, da me ne prime še kaj
-
Ker se nič v zvezi z vrtom zunaj ne dogaja pa naj bo par zimskih
Z našo najmlajšo sva ga po dvorišču napraskali skupaj za enega mini snežaka:
Včeraj smo se odpravili iskati zimo malo višje nad 902, pravljica:
najbolj je seveda užival naš krt:
Danes na oknu me pa preseneti tole :
z namenom sem dala na okno, kjer najbolj piha noter, da ne bi bilo pretoplo ampak v točno treh dneh je vzklilo
Par prepikiranih čilijev:
Z našo najmlajšo sva ga po dvorišču napraskali skupaj za enega mini snežaka:
Včeraj smo se odpravili iskati zimo malo višje nad 902, pravljica:
najbolj je seveda užival naš krt:
Danes na oknu me pa preseneti tole :
z namenom sem dala na okno, kjer najbolj piha noter, da ne bi bilo pretoplo ampak v točno treh dneh je vzklilo
Par prepikiranih čilijev:
-
-
- Kraj: Rimske Toplice