Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2015
Jaz pa bi sejala paradižnike pa nimam več semen 😭. Tista semena,ki sem jih imela sem dala hčerki za šolo,sedaj pa sem brez.Bi imela kakšna semena paradižnikov v obliki banan,torej podolgovati in balkonskih ter češnjev. Imam pa za menjavo bhut jolokia čili in še en čili mislim da je jalapeno.
Sama si nisem mogla shraniti semen,ker je paradižnik bil ves črn od deževja.
Sama si nisem mogla shraniti semen,ker je paradižnik bil ves črn od deževja.
-
-
Letos bom še malo skrčila število sort, to je moj seznam, od vsakega je nekaj tudi na voljo, če kdo rabi.
Belgijski orjak
Black Plum
Black Russian
Black Cherry
Big Brother
Bloody Butcher
Chapman
Dr Carolyn
Gigant Liscio
Jelly Melon
Kimberly
Kumato
Long Keeper
Momotaro
Muchamiell
Oranžni debeli 'zgubila ime
Principe Borghese
Red Zebra
Rab orjak
Rhodes Heirloom
Pa če nekaj češnjevcev, pelatov, grozdastih, v glavnem iz kupljenih semen.
Imam še veliko semen iz več let nazaj, pa jih ne morem ponuditi, ker ne vem, če so še kaljiva. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Belgijski orjak
Black Plum
Black Russian
Black Cherry
Big Brother
Bloody Butcher
Chapman
Dr Carolyn
Gigant Liscio
Jelly Melon
Kimberly
Kumato
Long Keeper
Momotaro
Muchamiell
Oranžni debeli 'zgubila ime
Principe Borghese
Red Zebra
Rab orjak
Rhodes Heirloom
Pa če nekaj češnjevcev, pelatov, grozdastih, v glavnem iz kupljenih semen.
Imam še veliko semen iz več let nazaj, pa jih ne morem ponuditi, ker ne vem, če so še kaljiva. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
-