Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2015
-
Tiana je napisal/a: |
Sweet White Ewerett's Rusty Oxheart V večje lonce pa dwarfi: Sweet Carneros Pink |
Tiana, prosim če Sweet White dopolniš z Iva's, torej Iva's Sweet White, je bilo ime popravljeno s strani proizvajalcev semen (samo časa mora imeti, da zadevo uredi še na spletni strani).
Drugi je pa Everett's Rusty Oxheart, navadni V in ne W.
Pa Sweet Carneros Pink nikakor ni dwarf, je ogromna rastlina!! _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6ANazadnje urejal/a Ivčk 28 Jan 2015 10:30; skupaj popravljeno 1 krat
pepa6 je napisal/a: |
Jaz pa bi sejala paradižnike pa nimam več semen 😭. Tista semena,ki sem jih imela sem dala hčerki za šolo,sedaj pa sem brez.Bi imela kakšna semena paradižnikov v obliki banan,torej podolgovati in balkonskih ter češnjev. Imam pa za menjavo bhut jolokia čili in še en čili mislim da je jalapeno. Sama si nisem mogla shraniti semen,ker je paradižnik bil ves črn od deževja. |
Pepa, pošlji ZS! _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Moj seznam:
antonov (neznan - poimenovan po sodelavcu, ki mi je dal seme)
barneys moutain yellow
blush
brandywine red
cooper river
cosmonaut volkov
čokec
čokoladni debel (neznan)
gaso de melon
gypsy
hruška rumen (neznan)
irishka
lyana
mascotka
microtom
monemaker
monte carlo
moskvich
nicholsons cherry
opalka
oregon spring
ranniy
red cherry
rio fuyeho
rosa quartz multiflora
rozovyy
rumba
san marzano
sudduth strain
thessaloniki
thumbling tom yellow
tlacolula
white rabbit
white wonder
+ 4 sorte pelatov in češnjevcev katerih imena ne vem_________________Lp Sars
antonov (neznan - poimenovan po sodelavcu, ki mi je dal seme)
barneys moutain yellow
blush
brandywine red
cooper river
cosmonaut volkov
čokec
čokoladni debel (neznan)
gaso de melon
gypsy
hruška rumen (neznan)
irishka
lyana