Skupni nakup večje količine zrnc proti polžem
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Gostota upoštevajoč zrak med zrnci je nekaj manj kot 1, zmeril sem 760 g na liter (500 ml = 500 g = 120 g posoda + 380 antipolž).
Kar se tiče ure, meni je načeloma vseeno in se lahko ravnam po tem, kako je ostalim najlažje.
Še par stvari...
- bo katera prinesla tehtnico ali jo jaz - imam eno majhno kuharsko, ne vem, ali bi jo šel obremenjevat s 7 kg recimo oziroma bi to pač šlo bolj počasi po kosih
- kako bodo v gostilni gledali na to, da mi tam pretakamo neke teroristične substance
Kar se tiče ure, meni je načeloma vseeno in se lahko ravnam po tem, kako je ostalim najlažje.
Še par stvari...
- bo katera prinesla tehtnico ali jo jaz - imam eno majhno kuharsko, ne vem, ali bi jo šel obremenjevat s 7 kg recimo oziroma bi to pač šlo bolj počasi po kosih
- kako bodo v gostilni gledali na to, da mi tam pretakamo neke teroristične substance
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
bobolino je napisal/a: |
Posode, ki bodo dostavljene, so 4 litrske, enajst jih je. |
OK, se pravi šlo naj bi nekje po 3 kg v takšno posodo. Te posode dostaviš direktno tja ali je še vedno aktualno, da se midva zmeniva ločeno za prevzem? Jaz bom kot kaže v dopoldanskem času bolj švoh (predvidoma izpad 9h-13h).
V sili se lahko pretaka tudi v čisto navadne trgovinske PVC vrečke, samo da predlagam dve eno v drugi, da zrnca ne pobegnejo ob kakšnem manjšem pretrganju.
Pretakanje zunaj je lahko problem v smislu, da je treba nekam na dovolj prijazno površino položiti tehtnico.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Imam dve tehtnici , ki bi ju lahko prinesla s seboj, če se zmenimo: ena je kuhinjska, deklarirana do 15 kg.
Druga je za obesiti ali v skrajnem slučaju držati v roki. Je pa treba na kavelj obesiti tudi tehtanec. Se pravi ali posode z ročem, ali vrečke z ročem. Točnost te je mislim okoli +- 5 dekagramov.
Dalje imam eno večje Hoferjevo vedro, ki ima merilo po litrih. Mogoče bi enkrat stehtali, potem naprej pa merili v litrih.
Meni se zdi pretakanje zunaj boljše, da ni treba nosit not in ven, bi bilo pa fajn imeti na tleh en polivinil, če se kaj strese.
Druga je za obesiti ali v skrajnem slučaju držati v roki. Je pa treba na kavelj obesiti tudi tehtanec. Se pravi ali posode z ročem, ali vrečke z ročem. Točnost te je mislim okoli +- 5 dekagramov.
Dalje imam eno večje Hoferjevo vedro, ki ima merilo po litrih. Mogoče bi enkrat stehtali, potem naprej pa merili v litrih.
Meni se zdi pretakanje zunaj boljše, da ni treba nosit not in ven, bi bilo pa fajn imeti na tleh en polivinil, če se kaj strese.