Skupni nakup večje količine zrnc proti polžem
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Ker je menda jutro pametnejše od večera, sem to simuliral tako, da sem šel malo spat in...
Po moje je daleč najboljše, da stvar stehtam in razdelim doma, ker
- odpade vsa improvizacija, kako tehtati na licu mesta
- odpadejo skrbi glede tega, a bo osebje gostilne klicalo policijo, da se nekaj pripravlja
- odpade koordinacija, kako naj bobolino spravi posode k meni
Morda se vam zdi, da ravno v tej varianti tole zadnje sploh ne odpade, vendar je res, ker si bom pomagal kot omenjeno z enostavnimi trgovinskimi vrečkami, vsakdo pa lahko potem od tam presipa svoj delež v trajnejšo embalažo.
Edini preostali riziko je, ali je morda naša tehtnica malo kuku. To bom preizkusil tako, da grem razdelit eno vrečo na četrtinke. Sporočim v doglednem času, kako je uspelo.
Po moje je daleč najboljše, da stvar stehtam in razdelim doma, ker
- odpade vsa improvizacija, kako tehtati na licu mesta
- odpadejo skrbi glede tega, a bo osebje gostilne klicalo policijo, da se nekaj pripravlja
- odpade koordinacija, kako naj bobolino spravi posode k meni
Morda se vam zdi, da ravno v tej varianti tole zadnje sploh ne odpade, vendar je res, ker si bom pomagal kot omenjeno z enostavnimi trgovinskimi vrečkami, vsakdo pa lahko potem od tam presipa svoj delež v trajnejšo embalažo.
Edini preostali riziko je, ali je morda naša tehtnica malo kuku. To bom preizkusil tako, da grem razdelit eno vrečo na četrtinke. Sporočim v doglednem času, kako je uspelo.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Pakirano, označeno.
1. po 0,25 vreče = 3,75 kg:
orhy
metuljc
nxyz
MARIJAV
JOHNNY - že dobil
Ferdo36 - last minute booking
rosa
2. po 0,5 vreče = 7,5 kg:
lpmami
bobolino
muha
originalnilist
Špela
figula
robert - dobi v MS
Nauta
Sonceluna
3. po 1 vrečo = 15 kg:
Cinija1 + Tiana - ker bosta kakor razumem prevzeli v enem kosu skupaj
Plamenka
= SKUPAJ 8,25 vreče
Mestoma je pakirano bolj tako na oko, ampak do delitve bo zdržalo, boste potem pretočili vsak po svojem okusu v kaj boljšega.
Ostalo do 9 sem naročil zase in družino, če bi kdo res ultra nujno še kaj rabil, pa lahko kaj malega dobi (kilo - dve).
To je to, zmaga je naša.
1. po 0,25 vreče = 3,75 kg:
orhy
metuljc
nxyz
MARIJAV
JOHNNY - že dobil
Ferdo36 - last minute booking
rosa
2. po 0,5 vreče = 7,5 kg:
lpmami
bobolino
muha
originalnilist
Špela
figula
robert - dobi v MS
Nauta
Sonceluna
3. po 1 vrečo = 15 kg:
Cinija1 + Tiana - ker bosta kakor razumem prevzeli v enem kosu skupaj
Plamenka
= SKUPAJ 8,25 vreče
Mestoma je pakirano bolj tako na oko, ampak do delitve bo zdržalo, boste potem pretočili vsak po svojem okusu v kaj boljšega.
Ostalo do 9 sem naročil zase in družino, če bi kdo res ultra nujno še kaj rabil, pa lahko kaj malega dobi (kilo - dve).
To je to, zmaga je naša.