Upam, da bodo malo prej od tistih, ki čakajo za glavno setev. Toliko, da bo včasih kaj za prigriznit, da bomo lažje dočakali glavno sezono. Imela jih bom v loncih, a najbrž niti ne celo sezono, če bo zmanjkalo prostora.
Sejala sem jih v začetku januarja, le Subartic Plenty sem en teden kasneje, ko sem ugotovila, da je tudi ta zgoden. Razen Stupice so vsi skalili zelo hitro, Stupice pa šele po dobrem tednu. Sta pa potem Subartic in Stupice hitro dohitela ostala dva in zdaj med njimi ni nobene razlike.
Zdravo! Ima mogoce kdo par semenk paradiznika Stick curl. Sem poskusila na vse nacine, pa mi ne kali. Bi ga pa zelo rada imela. V zameno ponujam semena paradiznikov in paprik. Se dogovorimo po zs. Hvala!
Imam pa vprašanje : sem iskala v starih temah,vendar nisem našla:kako je ime paradižniku,ki je bil kosmat.Lani ste večkrat prilimale kakšno njegovo slikco._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/
Sem pred slabo uro gledala ... obupen ravnatelj ... še dobro da pri nas nismo imeli takega čene bi skoraj k vsakem prišli policisti, ker smo se velikokrat pogovarjali o pridelavi zelenjave, kako jo pridelujemo,..