Kaj se nam lahko zgodi, če gojimi zelenjavo pod lučkami

Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

To obvladamo. Saj vemo kako so spravili drugega ravnatelja na rob. . . .

Ubistvu bi bilo bolje ga peljat v kakšen dober rastlinjak, da vidi zakaj se uporablja.
Dober opomnik zuf ,)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Kravzlj je napisal/a:
Ubistvu bi bilo bolje ga peljat v kakšen dober rastlinjak, da vidi zakaj se uporablja.

Smile točno to! Rastlinjak, kjer vzagajajo pod umetno svetlobo, da ostanemo na pravi poti glede naslova te teme.
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

zuf je napisal/a:
Meni se pa zdi za malo, da so se zdaj vsi na njega spravli. Če je kaj narobe v naši družbi je ravno to, vse je tako napihnjeno, iz vsake malenkosti delajo rompompom. Ne rečem, da je ravnal v korist kogarkoli, ampak tudi on je človek in si ne zasluži takšne agresije!

Problem je, da se on dela norega in ne prizna, da je naredil bedarijo
in trmasto vztraja pri svojem ne prav!
Otrok pa vzgoja zelenjave v notranjih prostorih...
Če bi rekel ,da je storil napako in se opravičil bi ga pustili takoj pri miru!
Gre za pomankanje morale, ki je je v Sloveniji prav veliko.Nemorale da se ve..
Pameten pa je mislil da je treba zatreti uši na hitro, ki pridelujejo droge pod lučmi.
Peljat ga v rastlinjak? Zakaj le,, a če on pravi ,če je za nas normalno, da se zelenjava prideluje v notranjosti pod lučmi...
Sedaj,, ko je pa treba popraviti krivico,, se pa on dela pametnega bedaka!!!
tega pač ni treba zagovarjati oh bogi je!
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Se strinjam s papriko. Ta primer je povsem drugačen od tistega v Mariboru.

V posnetku ravnatelj prav posmehljivo odgovarja glede gojenja zelenjave v kleti. Ravnatelj pa tako nerazgledan..
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

zuf je napisal/a:
Meni se pa zdi za malo, da so se zdaj vsi na njega spravli.

Meni pa, po pravici povedano, niti ne. Ker si je on natanko to privoščil v prav vsakem intervjuju (ko so novinarji vedno našli natanko njega, da je kaj okoli šolskih stvari komentiral, kot, da je edini OŠ ravnatelj v Sloveniji), zdaj pa se je uresničil rek: "Vse se vrača, vse se plača". Ali pa, če vam je ljubše: Narava vse povrne.

Moram sicer reči, da ne sledim stvarem podrobno, mi je zanj res škoda časa.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

g. Merc direktor in pisatelj, se res vedno izpostavlja kadar je karkoli okrog šolstva, a to mu ne štejem v zlo saj ima dober namen, a mogoče ni taktičen. če ste pozorno gledali in poslušali ste predvsem videli, da je besedilo "izčiščeno" - temu rečemo vzeto iz konteksta in zmontirano tako, kot je novinarjem odgovarjalo. nekredibilnost in nekorektnost novinarjev je potrjena z umetkom o "odpetih teniskah" in besedami ..." kot klošar...". namreč ta zgodba nima veza z vzgojem zelenjave v kleti, (katera mi izgleda zanemarjena...pa tako malo luči za paradižnike in feferone. ..pa še veliko pomislekov imam). ta zgodba je samo dodajanje popra, da nemislečega-pasivnega gledalca bolj razjezi in pomiluje šolarja. podala sem samo moje mnenje in ne bom več komentirala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Zanimivo, če je to res http://www.delo.si/novice/kronika/pri-pouku-nehote-izdal-da-starsi-gojijo-travo.html

Vseeno se mi pa ravnateljev način ne zdi primeren in tisto posmehovanje na račun gojenja zelenjave v kleti
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Še en dokaz, da je treba čisto vsako časopisno in internetno bombastično vest vzeti z rezervo, ker je predstavljena vsaj enostransko, če že ne napačno.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ampak, kolikor se mi zdi, so v hišni preiskavi dejansko našli konopljo. Če zanemarim kake mogoče nekorektne izjave, potem Merc kljub vsemu ni udaril mimo?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kakorkoli obračamo, Merc ni postopal korektno. In sploh ni bilo prvič. Ni primerno, da bi kaj več napisala, ampak, ni, da bi nam bil zgled ravnatelja.
Odgovori

Vrni se na “Čvek”