Menjave - pogosta vprašanja in pripombe, obvestila

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

na obeh poštah sva spraševale, a mogoče ne tako vstrajno. sedaj je že 3 tedne. če bi jaz bila prejemnik, bi ravnala drugače in na dostavni pošti bi naredila "preiskavo", a sem samo pošiljatelj in kaj je bilo z moje strani sem storila. lpvoda

PS: (paketke zavijam na način kot se je to delalo v moji mladosti, po takratnih poštnih pravilih in so prav "poštna". danes pa tega ni zaznati. jaz vstrajam in so pri oknih poštarice prvič bile zelo presenečene, da takih paketov " že dolgo ne". sedaj so že navajene.)_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, Voda, tako lepo je prejeti tvojo kuverto, unikatno vse od A do Ž! Nič ne spreminjaj, tvoje paketke s kuverto in pisemcem zraven še hranim od predpredlani, ker je vse nekaj posebnega.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Melona, ni ti treba shranjevat. saj to ni nič posebnega. obljubim, da bom še naprej pošiljala take paketke ali pisma. pravzaprav je najbolj važno da pošiljka pride do naslovnika! lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Malo se mi smeje,pa vendar.
Danes me je nekdo spet razveselil z paketkom bučk.
Se ne spomnim da bi jih iskala in tudi imena žal ne vem.
Žig pošte je Podnart.
Najlepša hvala Smile_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Jaz imam pa en kup kuvert za poslat na pultu, pa nikakor ne pridem do nabiralnika. Danes jih bom možu porinila v roke, naj jih že enkrat odnese. Pa ne se jezit name, sem na porodniški (in zraven sodi marsikaj) Laughing_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

A ni fino, da imamo tule "oglasno desko" za sporočila in ni treba pisat deset ali več ZS-jev (če sploh veš komu Confused ) Very Happy .

Samo še navaditi se moramo, da jo bomo sproti brali.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

muha je napisal/a:
A ni fino, da imamo tule "oglasno desko" ..... Very Happy .

Samo še navaditi se moramo, da jo bomo sproti brali.

.... in "pranger" za falote.

Poznam enega, ki je obljubljen fižol lišček pošiljal več mesecev. Rolling Eyes Presnet nazaj!!! Evil or Very Mad

Kako je z objavljanjem imen? Se naj navedem ali zgolj kritiziram "nekoga"?
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Prej ga pocukaj. Morda je pozabil. Ni vse črno belo._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Juglans Laughing Laughing Laughing ! Saj ni bilo nič pozno, nič zamujenega ... Da le pozabil nisi.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Juglans, lahko pa vzameš pest pepela, in se malo posipaš, heheh._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”