Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zimsko sejanje - Winter sowing
Kantice od alkoholnega kisa ali destilirane vode se čisto dobro obnesejo, le rezati jih je teže. Pa na vrhu je treba izvrtati več lukenj, ker je originalna premalo za zalivanje.
Sem pa letos pri "Najdražjem sosedu " našla kis v še bolj primernih plastenkah - 3 litrskih, čisto prozornih, debeline kot običajne 1,5 litrske za pijače. Fajn bi bile tudi večje plastenke, v kakršnih kupujemo poleti vodo za taborjenje.
Orhy, tistele tvoje plastenke so super, sploh odpiranje. Razmišljam edino, da pri sistemu, ko zgornjo polovico vstaviš v spodnjo, ob dežju pride več vode v zemljo, ker spolzi nanjo tudi tista ob zunanjem robu? Se pravi, ne smemo pozabiti na zalivanje.
Sem pa letos pri "Najdražjem sosedu " našla kis v še bolj primernih plastenkah - 3 litrskih, čisto prozornih, debeline kot običajne 1,5 litrske za pijače. Fajn bi bile tudi večje plastenke, v kakršnih kupujemo poleti vodo za taborjenje.
Orhy, tistele tvoje plastenke so super, sploh odpiranje. Razmišljam edino, da pri sistemu, ko zgornjo polovico vstaviš v spodnjo, ob dežju pride več vode v zemljo, ker spolzi nanjo tudi tista ob zunanjem robu? Se pravi, ne smemo pozabiti na zalivanje.
muha je napisal/a: |
Orhy, tistele tvoje plastenke so super, sploh odpiranje. Razmišljam edino, da pri sistemu, ko zgornjo polovico vstaviš v spodnjo, ob dežju pride več vode v zemljo, ker spolzi nanjo tudi tista ob zunanjem robu? Se pravi, ne smemo pozabiti na zalivanje. |
muha, jaz pa sem že mislila, da sem odkrila nekaj, vam "starim mačkom" nepoznanega.
Meni v tistih 1,5 litrskih plastenkah ni ratalo najboljše zato sem jih jeseni vse zmetala v kanto.
Letos nameravam poizkusiti s tem načinom.
Našla sem dve 4 litrski plastenki. Nista čisto popolnoma prozorni, ampak sta še kar in razmišljam, da bi jima napravila "prozorno okno". Sej "probat ni greh" _________________