Tiana
-
-
-
Še ena slikca od lani. Tokrat neuspeli poskus, da bi naredila 'hišo iz sončnic'.
Idejo sem dobila na spletu, malo naštudirala vse skupaj in posejala štiri kroge sončnic. Pa se ni najbolj obneslo, ker je področje kar vetrovno in so se začele nekatere sončnice prevračati. Pa verjetno sem naredila še kakšno drugo napako, kaj vem. Slika je še iz obdobja, ko sem mislila, da bo uspelo nekaj lepega iz tega. Kasneje nisem več slikala.
Idejo sem dobila na spletu, malo naštudirala vse skupaj in posejala štiri kroge sončnic. Pa se ni najbolj obneslo, ker je področje kar vetrovno in so se začele nekatere sončnice prevračati. Pa verjetno sem naredila še kakšno drugo napako, kaj vem. Slika je še iz obdobja, ko sem mislila, da bo uspelo nekaj lepega iz tega. Kasneje nisem več slikala.
-
Večcvetke, pa one velike sončnice v notranjih vrstah, v zunanjih pa nižje in pritlikave sončnice. Semen so se ptice vse naokoli dobro najedle jeseni in pozimi, nekaj pa sem jih shranila. Jih imam v ponudbi za menjavo, če jih kdo želi, tako Cinija1 hvala za ponudbo semen. Za letos jih imam dovolj, ker jih bom tudi sejala manj kot lani. Moram najti malo bolj zavetrno lego