Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zanimivo,kakoje pa odpiranje narejeno? Glede sejanja,ponavadi kar berivko in redkvice v eno gredo sejemo,mslo pomešano.
Zadeva je narejena z dveh okvirjev. Na zgornjega so pritrjene cevi fi32mm in čez vse to poliester. Vse skupaj pa je s tremi panti privijačeno na spodnji okvir, ki pa je iz impregniranega lesa. Nekako podbno, kot če bi vrata s podbojem postavil vodoravno, s tem da so vrata v mojem primeru kupola.
bravo super hmmm, če jih bolj odpreš - bodo pokrovi poležali rastline, ki bi rasle zadaj preblizu? Ali jih misliš imeti na gredah samo v spomladanskem času?
bravo super hmmm, če jih bolj odpreš - bodo pokrovi poležali rastline, ki bi rasle zadaj preblizu? Ali jih misliš imeti na gredah samo v spomladanskem času?
Pojma nimam, kako pa kaj, ker sem totalno neizkušen. Bom videl, kaj se bo izcimilo iz tega. Sicer bo pa zadaj stezica, s katero malo ločimo gredice med sabo. Spomladi bom posejal solato in redkvice, čez poletje sploh ne vem, če mi lahko pridejo prav in kaj naj dam noter, ker je tako ali tako toplo, jeseni bom pa posejal motovilec, morda zimsko solato, por... Ne vem še točno, bom rabil še kakšen nasvet.
Tole sem danes slučajno videla, pa ne vem kaj je s to ceno?Je možno za tak denar to narediti, ali je kje kakšen "droben tisk"?_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Nimam pojma, odgovor je že na samem linku, če ga odpreš sedajle . No, čez 24 ur bo bolj jasno, ali je šlo za poskus lumparije, ali pa se bo oglas pojavil nazaj.
No, res je dobro, da včasih nimam pojma,sem že zeta prosila na plača zame po paypal-u, ker sama ne znam.Pisalo je, da gre za promocijsko ceno zaradi odprtja nove trgovine in da so količine omejene. Ker pa nisem našla podatka o tem, kaj in kako je z dostavo v Ljubljano, sem dala na plačilo začasno "zaporo". Medtem sem pa hotela še tule vprašat za mnenja, ali pa če kdo vidi kje kakšen hakeljc, ki ga jaz ne. Evo, bi si pulila lase!(mimogrede, zakaj mi ne odpre Več smeškov?)_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.