Dober dan prijatelji

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

kar čopič v roke Laughing_________________LP
E.
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Darso je napisal/a:
Zelo lepa slika,... tudi jaz imam željo naslikati moje hibiskuse...

Darso---a rabiš Mentorja.
lp. Vinkoz
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

vinkoz pa ti imaš univerzalno znanje. Laughing Very Happy_________________
Slika
geisha

Dobro jutro ja zgleda,da je Vinkoz multitalent samo nas noče preveč naenkrat presenetit. pomežik_________________LP
E.
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

geisha je napisal/a:
Dobro jutro ja zgleda,da je Vinkoz multitalent samo nas noče preveč naenkrat presenetit. pomežik

Dobro jutro.
Spet me izzivate.A je kriva tista ledena kava pri ORHY. A slike-Geisha, ne vem kje bi se lotil, ali pri rožah ali panorama. No, ena me prav muči,da bi se lotil. Od Botticellija- Rojstvo Venere.Seveda konkretne velikosti.
Geisha-- ma ne govori o nekih multitalentih,---še kvačkati ne znam. Laughing Laughing Laughing .
lp. Vinkoz
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Dobro jutro!
Vinkoz, kar se tiče kvačkanja, priporoči se Gardenji v uk, njej gre dobro od rok! Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
geisha

Dobro,če si pustil kvačkanje za na konec bo zima zadnji čas Laughing Laughing Laughing_________________LP
E.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Ja rabim Vinko. Ampak napadejo te takoj ko preveč siliš na Štajersko. Povem le, da sem že slikala na svilo. Sušila- prešala cvetje in iz njega delala novoletne čestitke, velike slike,... Kupila sem platna, akrilne barve in čopiče ampak ni tistega preskoka. Najraje bi se vpisala na nek tečaj, pozimi ker samo takrat imam čas.

OP; Danes imajo v Hoferju ploščate breskve in so zelo dobre. lp Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Dober dan vsem SmileNazadnje urejal/a orlica 06 Jan 2019 22:09; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori

Vrni se na “Čvek”