Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moji sejančki

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Uf Arena moja to so pa konkretni sejanci, zelo močni, bolj redko nastavljajo večje vrtnice več popkov kot enega, razen tiste z manjšimi popki, katera deluje kot kaka muškatka ali kaj podobnega.
Joj koliko še za uživat! Bravo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Sejančka na drugi in tretji sliki sta že prava grmička.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Upam, da vaju z Doli nahecam za nekaj šipkov vrtnic z enostavnimi cvetovi, bi se tudi jaz podstopila sejanja. Opraševanja in teh bolj delikatnih zadev si še ne upam iti, Ceprav me hudo srbijo prsti._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
arena

Šipke dobiš.
Opraševanja se še nisem lotila. Se bom pa lotila naslednje leto, ko malo preštudiram postopke.
arena

Sejanček1
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Sejanček3
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Sejanček5
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Arena čudoviti verjamem,da pokaš od ponosa.Končno si jih privlekla na plano.Pa koliko skritih adutov imaš še v rokavu klanjam se_________________LP
E.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Arena, krasne so!
Vidim, da bo treba poskusiti še to! lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Prelepe male vrtnice. Čestitke za uspeh!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Nežnost v treh odtenkih, kot da so hotele zacveteti skupaj. Kako odraslo izgledajo. Smile_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 20 Jun 2013 19:23; skupaj popravljeno 1 krat
arena

Sejanček1 Cvet ima 6cm v premeru.
Nazadnje urejal/a arena 20 Jun 2013 13:27; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori