Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bakker
-
- Site Admin
Bakker
(Prenos iz arhiva)
Jaz pa slabe in pri njih ne bom več kupovala.
Enkrat sem pri njih naročila božjastno drage sadike mačeh . Ko so rastlinice prispele, je bilo že v štartu pol propadlih, ostale so bile pretegnjene, slabotne in so tudi kmalu storile bridek konec.
Saj vem, pošiljanje sadik po pošti je problematično, vendar so bile te rastlinice v "potovalnh kontejnerčkih" zelo dolgo in ne samo nekaj dni (kot bi rabile za pot)._________________naredimo svet lepši
Enkrat sem pri njih naročila božjastno drage sadike mačeh . Ko so rastlinice prispele, je bilo že v štartu pol propadlih, ostale so bile pretegnjene, slabotne in so tudi kmalu storile bridek konec.
Saj vem, pošiljanje sadik po pošti je problematično, vendar so bile te rastlinice v "potovalnh kontejnerčkih" zelo dolgo in ne samo nekaj dni (kot bi rabile za pot)._________________naredimo svet lepši
Jaz sem ravno hotela postaviti svoj novi vrt ko so začeli v Sloveniji. Lepo sva z hčerko vse načrtovali kaj kam bova dali in tako vse naročiva. Bilo je tega precej. Od vsega je pognalo samo nekaj. Vrnili so denar ampak, moj načrt je propadel. Vse eno sem ponovno naročala pa se je spet isto ponovilo. Denar so vedno vrnili ampak, nisem zato naročala da bi mi vračali denar, a moj načrt za lepi cvetlični vrt je čisto propadel, saj nič ni bilo urejeno kot sem želela. In ker so propadla leta, nisem več mogle podrobno prekopati celotnega vrta da bi vse ponovno postavila. Tudi zato marsikaj ni uspelo, ker niso npr napisali da rastlina ne prenese zime. Sedaj je na internetu več napotkov ampak še vedno ni dovolj in, čeprav je na slikah lepo za videti (verjetno fotoshop) ne upam naročati čeprav me vleče ena balkonska vrtnica. Na moje direktno povzvedovanje nisem dobila pravega odgovora._________________Nelly
Ja to je problem kataloške prodaje in pošiljanja po pošti,ker rastline nimajo svetlobe,vode,so na tesnem v tistih kontejnerčkih.Verjetno se marsikdo ne bo strinjal z mano,a žal moramo vzeti to v zakup.Če niste zadovoljni z njihovo storitvijo in vsebino ki jo prejmete,lahko to tudi vrnete,vrnejo vam denar ali pa zamenjajo.To pa moram vprašat taščo.Ker jim je pred časom nekaj vrnila,ker ni cvetelo,pa je rekla da so bili zelo korektni.Jaz v večini naročam pri njih čebulice,gomoljnice,koreninske grudice,zelo malo cele rastline.Zadnje čase naročujem bolj malo ne zaradi nezadovoljstva,ampak zaradi omejitve prostora,me pa še vedno premami kakšna slikica.
Vedno, ko pride katalog mami prepričujem naj ne naroča, ker so tam stvari drage kot žafaran, dobi se jih pa tudi v vrtnarijah za pol manj denarja, vidiš kaj kupiš..
Smo naročali kakšne čebulice, vedno je vse prišlo vredu, lepo raslo.
Se pa tudi iz fotografij vidi kako so obdelane s photoshotom, sploh kakšne rastline z več cvetovi ali pa jagode, na eni sliki skupaj spetih več enakih šopkov jagod
Smo naročali kakšne čebulice, vedno je vse prišlo vredu, lepo raslo.
Se pa tudi iz fotografij vidi kako so obdelane s photoshotom, sploh kakšne rastline z več cvetovi ali pa jagode, na eni sliki skupaj spetih več enakih šopkov jagod