Kaj se nam lahko zgodi, če gojimi zelenjavo pod lučkami
-
-
zuf je napisal/a: |
Meni se pa zdi za malo, da so se zdaj vsi na njega spravli. Če je kaj narobe v naši družbi je ravno to, vse je tako napihnjeno, iz vsake malenkosti delajo rompompom. Ne rečem, da je ravnal v korist kogarkoli, ampak tudi on je človek in si ne zasluži takšne agresije! |
Problem je, da se on dela norega in ne prizna, da je naredil bedarijo
in trmasto vztraja pri svojem ne prav!
Otrok pa vzgoja zelenjave v notranjih prostorih...
Če bi rekel ,da je storil napako in se opravičil bi ga pustili takoj pri miru!
Gre za pomankanje morale, ki je je v Sloveniji prav veliko.Nemorale da se ve..
Pameten pa je mislil da je treba zatreti uši na hitro, ki pridelujejo droge pod lučmi.
Peljat ga v rastlinjak? Zakaj le,, a če on pravi ,če je za nas normalno, da se zelenjava prideluje v notranjosti pod lučmi...
Sedaj,, ko je pa treba popraviti krivico,, se pa on dela pametnega bedaka!!!
tega pač ni treba zagovarjati oh bogi je!
-
- Kraj: Rimske Toplice
zuf je napisal/a: |
Meni se pa zdi za malo, da so se zdaj vsi na njega spravli. |
Meni pa, po pravici povedano, niti ne. Ker si je on natanko to privoščil v prav vsakem intervjuju (ko so novinarji vedno našli natanko njega, da je kaj okoli šolskih stvari komentiral, kot, da je edini OŠ ravnatelj v Sloveniji), zdaj pa se je uresničil rek: "Vse se vrača, vse se plača". Ali pa, če vam je ljubše: Narava vse povrne.
Moram sicer reči, da ne sledim stvarem podrobno, mi je zanj res škoda časa.
-
g. Merc direktor in pisatelj, se res vedno izpostavlja kadar je karkoli okrog šolstva, a to mu ne štejem v zlo saj ima dober namen, a mogoče ni taktičen. če ste pozorno gledali in poslušali ste predvsem videli, da je besedilo "izčiščeno" - temu rečemo vzeto iz konteksta in zmontirano tako, kot je novinarjem odgovarjalo. nekredibilnost in nekorektnost novinarjev je potrjena z umetkom o "odpetih teniskah" in besedami ..." kot klošar...". namreč ta zgodba nima veza z vzgojem zelenjave v kleti, (katera mi izgleda zanemarjena...pa tako malo luči za paradižnike in feferone. ..pa še veliko pomislekov imam). ta zgodba je samo dodajanje popra, da nemislečega-pasivnega gledalca bolj razjezi in pomiluje šolarja. podala sem samo moje mnenje in ne bom več komentirala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Zanimivo, če je to res http://www.delo.si/novice/kronika/pri-pouku-nehote-izdal-da-starsi-gojijo-travo.html
Vseeno se mi pa ravnateljev način ne zdi primeren in tisto posmehovanje na račun gojenja zelenjave v kleti
Vseeno se mi pa ravnateljev način ne zdi primeren in tisto posmehovanje na račun gojenja zelenjave v kleti