Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Slonji česen

seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Tudi jas iscem slonji cesen._________________LP seba993
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Seba zate enako velja. Ce zelis izkopanega tistega ki je bil posajen v jeseni, ti ga lahko posljem. Zelenje je se zelo majhno, 2 do 3 cm, je sele zacel odganjat. Korenine pa so mocne._________________CARPE DIEM
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Pri zadnji oddaji vrtičkanje, je bilo povedano,da je to por z ukusom po česnu, pa še ta ni kaj prida.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Treba bo pogledati ponudbo Kiepenkerla, kjer ga imajo na policah (Merkur...)

Meni je okus čisto všeč, še posebej, ker nima vonja po česnu, učinkovin, zaradi katerih česen uživamo, pa menda raje več kot manj.
Tamis

Odgovor Napisal/-a Tamis »

Dajmar je napisal/a:
Če je to slonji ne vem, je pa iz Bosne. To ti lahko odstopim.
So samo štirje režnji.

Dajmar super,a je še na voljo? Laughing
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Tamis, mogoče lahko nam, ostalim forumovcem, zaupaš, od kod si? Laže se je pogovarjati, spraševati, svetovati, kaj zamenjati ali podariti ..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Tamis

Odgovor Napisal/-a Tamis »

lpmami je napisal/a:
Tamis, mogoče lahko nam, ostalim forumovcem, zaupaš, od kod si? Laže se je pogovarjati, spraševati, svetovati, kaj zamenjati ali podariti ...

evo rožica
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

heheh predstavil/-a si se pa tako, da sem ti danes kar fouš, ko smo imeli malo sramežljivega sonca, sicer pa sivo in pusto Rolling Eyes_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Jaz sem ga kupil v Brdu pri Lukovici ta vikend na delavnici. Pod imenom ameriški česen Very Happy_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Tajana, tvoj slonji česen je sedaj zrastel že v konkreten por. Sem ga hotela nekam drugam presadit, pa je tako ukoreninjen, da sem ga kar pustila tam. Kdaj pa je ta zadeva zrela v zemlji?
Se liste lahko poreže kot por ali ne?

Hvala.
Odgovori