Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Protitočne konstrukcije

crtj-admin
Site Admin

Protitočne konstrukcije

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Najprej lepo dober dan.

Lepo bi prosila, če ima kdo kako idejo, kako postavit eno lično konstrukcijo za protitočno mrežo za moj vrt; mi je mož naročil naj zrišem, pa na internetu ne najdem nič pametnega. Vrt je cca 150 m2 in je v L obliki ter bo cel pokrit.
Ps: za švasat in podobno ne bo problema, bojim pa se, da z lesom ne bo hotel imeti opravka.

Hvala za namige.

Irena
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Pri slikah od Ivčk poglej.
Ona ima to popedenano v nulo._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi jaz imam doma enega takega, ki noče imeti opravka z lesom, jaz pa nisem dovolila, da bi se v mojem mini vrtu še kaj betoniralo. Zato sva v "hausu" kupila sidra, v katera se postavijo leseni stebri, stebre pa na vrhu povezala s kovinskimi palicami (lahko bi bile seveda tudi lesene, ampak kaj, ko so kovinske "večne" Wink Laughing Laughing ). Ob straneh mrežo fiksiram kar na ograjo.
Irena

Notranjka,

sem jo že prečikirala; jo moram za avtorske pocukat.
Zaenkrat sem jaz za živeks okoli in okoli z nekaj železnimi palcami in zajlami za mrežo. To mora bolj možek ugotovit, koliko palc in kam. Cool

Irena
Irena

Muha, bi rekla da je zaprisežen strojnik; ista zgodba pri nas... Very Happy
(sidra ima žal že narejena - med zimo jih je doma naredil in sploh ni povedal; pa reči kaj če moreš;)

Irena
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Če želiš nekaj trajnega, brez malo betona ne bo šlo. Zadeva z žicami se pa super obnese pa še diskretno je videti.
Tudi mene čaka konstrukcija za novi vrt, v planu je le nekaj stebrov po robovih vrta, povezanih z žico pa en centralni steber, ki bo mnogo višji od ostalih, tako bo mreža čez zgledala kot streha šotora..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Irena

Ivčk,

ja vem, da bo moral stebre na nekaj pritrditi. Upam da jih ne bo preveliko. Pa hvala za ideje, prav vsaka pride prav.

Ko bo narejen, pa poslikam. Ivčk, veliko sreče pri izgradnji.

Irena
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Hvala enako, Irena! Cool_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

Bom še jaz eno ustrelil, samo ne se smejat! Imam orgonski top in že pet let ni bilo toče. Slučajno??_________________Robert
Odgovori