Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Včeraj sem se malo sprehodila med rožicami (tamali je imel nočno bruhanje Evil or Very Mad , zato sem ostala doma). In sem našla na moji lanski neznani čajevki (za katero domnevam, da je Maman Cochet ali njen potomec) žepolno popkov Razz Razz Razz KOmaj čakam....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, srečnica Cool ! Saj boš pokazala te prve cvetove, celinke bomo težko čakale svoje?
Sončna

Veš, da bom Very Happy
Sončna

Moj najljubši pogled na vrtu: džungla. Ko se postavim v ozadje glavne gredice in nos pomolim v mojo neznano moss, ki opojno diši. In ustvarja džunglo, ker je prevelika za mesto, ki ji je namenjeno:

Pojavili so se tudi že prvi neželeni obiskovalci. Uši me ne skrbijo toliko, pa tudi debelo pikakpoko sem že opazila danes med listi. Bolj me skrbijo gosenice, ki že pridno žrejo mehke liste.
Nazadnje urejal/a Sončna 14 Apr 2015 22:02; skupaj popravljeno 1 krat
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Joj, a niso mahovke dušice, tako lepo dišijo mlade veje in listje. Danes sem pleskala zid za svojimi in je dišalo daleč naokoli.
Se ti je pa ze lepo olistala._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Sončna

Ja, Garden-ja, vonj je opojen in vabljiv. Prav posebej jo vsakič obiščem, da nos noter pomolim.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Ja,ja,kar dražite me, Chapeau de Napoleon me še vedno mika.....ne vem pa še, kam bi ga dala. A je dovolj ena sadika ali 3 skupaj - ne poznam rasti.
Polno vprašanj, enkrat ga bom imela...
Sončna

Novalis, ne znam ti odgovoriti, glede te vrtnice, ker sta obe moji mahovni neznanki. Ta na sliki je tri leta stara in krepko sili v višino in širino. Ima še kar gosto rast, čeprav so veje nekam preklaste. Je pa res, da je kaj prida nisem obrezovala-samo veje, ki so silile v druge vrtnice.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Odvisno, kaj bi rada dosegla, ena sadika je dovolj, se lepo razraste in je lahko tudi osamelec_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Hvala obema,
Napoleon je že naročen, pa še Mme. Moreau ...
Odgovori