Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Tobak
-
-
Moj tobak je sfermentiran in popakiran vakumsko.
Kadim že od oktobra in zgleda, da ga bom imel dovolj do nove sezone (dokupil kilogram Virginije v listu).
Ni ravno dober ampak glede na lansko vreme sem ga odlično pripravil.
Za narezat pa imam še par strojčkov:
http://www.bolha.com/dom/dodatki-in-pripomocki-za-dom/mali-gospodinjski-aparati/ostali-aparati/mlin-za-zacimbe-zelisca-1289735777.html
Prvi trije ga dobite 30% ceneje. Ponudba velja 1 teden!!!_________________Maks
Kadim že od oktobra in zgleda, da ga bom imel dovolj do nove sezone (dokupil kilogram Virginije v listu).
Ni ravno dober ampak glede na lansko vreme sem ga odlično pripravil.
Za narezat pa imam še par strojčkov:
http://www.bolha.com/dom/dodatki-in-pripomocki-za-dom/mali-gospodinjski-aparati/ostali-aparati/mlin-za-zacimbe-zelisca-1289735777.html
Prvi trije ga dobite 30% ceneje. Ponudba velja 1 teden!!!_________________Maks
-
kmetič je napisal/a: |
Še malo, še malo pa bom začel z pripravo sadik kakih 10 različnih vrst Upam da bo letina boljša kot lansko leto Abudabi sva na vezi Uživajte |
lpmami je napisal/a: |
A bi mi bil kdo pripravljen sfermentirati teh mojih nekaj listov (ene dvajset), pa si deliva pol-pol? Ene par ljudi bi rado sprobalo moj tobak, sicer bi dala kar vse liste. |
JR Design je napisal/a: |
Pozdravljena Lahko ti jih jaz ob naslednji rundi mojega. Pa še blizu sva. Najbolje, da se zmeniva na ZS. |