Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Neoprana ovčja volna

figula

Odgovor Napisal/-a figula »

tajana je napisal/a:
Dogovorjeno.

Tajana, še tebe bi najprej povprašala če še imaš kaj viška in če boš lahko kaj volne na srečanje pripeljala - da ne menjam dobavitelja Laughing Laughing.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Figula, volne imam dovolj. Sedmega pridem v Lj na srecanje. In takrat bom tudi pripeljala volno, lahko tudi zate. Ce pa slucajno prides kaj v Crnomelj, lahko dobis volne kolikor zelis._________________CARPE DIEM
tajana

Brbr tudi tebi lahko pripeljem volno sedmega na srecanje v Lj._________________CARPE DIEM
figula

Hvala, tajana. A veš da me je res že mikalo eno pot naredit do tebe Smile
Prosim 1 ali 2 vreči - kakor ti bo zneslo.
Povej če kaj rabiš (baziliko, čili, paradižnik, papriko, andsko jagodo, amarant, mirto, plezajočo špinačo, perillo, ... Confused )
tajana

Figula, dve vreci volne dobis. Hvala z tvojo ponudbo. Ce imas res viska (da ne bo tebi manjkalo) bi bila zelo vesela dnega ta najbolj hudega cilija, kaksno rumeno papriko in en bolj zgodnji paradiznik. Ker vse sejem v neogrevan rastlinjak moje sadikice sele sedaj ven rinejo. Pa verjamem, da bodo vse nadoknadile ko bo zadosti toplo._________________CARPE DIEM
figula

Tajana, hvala, dobiš. Paprika je oranžna, rumene mi že 2 leti štrajkajo Sad .
Sigurno bodo tvoje sadikice vse nadoknadile; se vidimo ..... Smile
tajana

Hvala tudi tebi Figula. Oranžne paprike pa se nisem imela. tudi te bom vesela. Se vidimo._________________CARPE DIEM
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tajana, zdajle sem prečitala tole o volni. Se toplo priporočam priporočam. Jo bom rabila pri sajenju poznega krompirja.

V zahvalo lahko ponudim kakšno sadiko brokolija (paradižnikov in čilijev imam tudi kar nekaj, ampak tega je na Gartlčevi tržnici tako in tako na pretek na bolje založenih stojnicah od moje).

S tistim dobaviteljem se pa kar meni, sadike bomo že nabrali, volno pa uporabili. Wink_________________naredimo svet lepši
tajana

Brbr dve vreči volne ti pripeljem. Brokoli z veseljem vzamem.
S tistim dobaviteljem, ki bi bil tudi vesel kakšne sadikice, pa se pogovarja Tiana. Jaz imam vso volno že doma. Pripeljala jo bom toliko, kot bo šlo lahko v avto, pa če bo želja še kaj konec meseca._________________CARPE DIEM
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tajana, hvala in se opravičujem za zamenjavo Embarassed_________________naredimo svet lepši
Odgovori