Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2015
Darso, jaz sem danes nesla ven na balkon -all insclusive. Čez balkon je streha in ob stranes je zidan. Stiropor na tla in konec. Zvečer bom ob straneh zvlekla še tavelike iverke in upam, da se bojo utrdili brez prenašanje gore dole.
Mislite da bo, ali jih nesem nazaj na toplo?
Slikce - vse je zdaj zunaj na balkonu (en balkon sem spustila, mam tri )
kapusnice in solata brez kritja spredaj
Irena
Mislite da bo, ali jih nesem nazaj na toplo?
Slikce - vse je zdaj zunaj na balkonu (en balkon sem spustila, mam tri )
kapusnice in solata brez kritja spredaj
Irena
Jaz imam vse skup (paprike, čiliji, paradižnik, melancani) v neogrevanem rastlinjaku. Je bila tudi slana, a nisem kompliciral. (čeprav je nezanemarljivo tudi to, da je rastlinjak malce večji in tako izkoriščam malce večjo toplotno akumulacijo)
Paradižnik je že zunaj, paprike prodirajo, že sledijo pa jim prvi čiliji.
Seveda sem za ireno&podobno co. svetlobno leto zadaj. Ni panike, s pravim "prigovarjanjem" se vse nadoknadi.
Paradižnik je že zunaj, paprike prodirajo, že sledijo pa jim prvi čiliji.
Seveda sem za ireno&podobno co. svetlobno leto zadaj. Ni panike, s pravim "prigovarjanjem" se vse nadoknadi.
juglans je napisal/a: |
.... svetlobno leto zadaj. Ni panike, s pravim "prigovarjanjem" se vse nadoknadi. |
Letos sejem zunaj - zimsko in znotraj, na toplem. Lani so bile sadike od zimskega sejanja res krepke in zdrave, upam, da se letos zgodba ponovi ._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Juglans, da si ne boš kaj naredu ; nič nisi zadaj. Eno leto ratajo lepe sadike, pa ti pol kaj uniči ali pa obratno. Tako da lej, lahko bo jutri vse fuč.
Vem da jih bo zacuknlo v rasti, kar pa tudi hočem, da se okrepijo. Vem da jih ne sme dobit slana. Mi je paradajz pa že sneg pobelu, pa še ni kazal znake da ga moram zruvat. Pa minus tud ni dober za njih. Največ škode paradajzu naredi toča in slana + smotana krompirjeva plesen. Še danes kar piham, ko se spomnem.
Irena
Vem da jih bo zacuknlo v rasti, kar pa tudi hočem, da se okrepijo. Vem da jih ne sme dobit slana. Mi je paradajz pa že sneg pobelu, pa še ni kazal znake da ga moram zruvat. Pa minus tud ni dober za njih. Največ škode paradajzu naredi toča in slana + smotana krompirjeva plesen. Še danes kar piham, ko se spomnem.
Irena