Rišelje, šivalni stroji ....

Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Kot veš zraven entlarce protebuješ tudi navadni stroj. Jaz sem pred leti kupila čisto navadno mehansko singerico. Zelo dobro funkcionira samo časa mi zmanjkuje za šivanje. Elna se mi ni dobro obnesla. Sem jo imela pred leti in je igračka proti temu. Entlarca pa je verjetno vsaka dobra._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Za šivanje elastičnih materialov za lastno uporabo ne rabiš industrijske entlarice. Dovolj dobra je toyotina SLR4D. Zraven moraš imeti še šteparco z možnostjo pokrivnega šiva. Za robljenje rabiš elastični šiv.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

bobolino je napisal/a:
Prepričala?

Tega sem našla, ampak res na hitro elna 3210j, ta je kao v akciji.

Vsake toliko imajo v Svet metraže predstavitev šivalnih strojev.Ne vem točno katere znamke,vem samo to,da je tam predstavitev ,kakšen tečaj in pa tudi kakšna znižanja šivalnih .

http://www.svetmetraze.si/index.php

Sem našla tudi tole:
aprila so imeli predstavitve tehle strojev
_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Bobolino, tudi jaz imam eno fino Elnino entlarico, pa na žalost zelo redko delam nanjo, ker sem precej nespretna z napeljavanjem tistih več nitk skozi vodila.Če se mi katera utrga, potem rabim časa.......pred leti sem ogromno šivala, imam kakih 30 let star kar dober Bagatov šivalni stroj in sem si entlarce potem res želela.Zdaj ko jo imam, jo pa tako redko uporabljam, da je joj Embarassed . Upam, da mi pozimi znese za več prakse..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

heheh, Marija, jo daj pa v najem (meni)... Embarassed Wink_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Hvala za linke orhy ,a veš da te bom res enkrat obiskala pa mi boš vsaj mal pokazala pol bo pa že šlo saj je moja tašča zelo lepe zavese naredila iz rešeleja ,zdaj pa je že onemogla pa mi nemora pokazati jaz bi jih pa rada naredila za hčero pa prav tako zavese.
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

vodenka je napisal/a:
Hvala za linke orhy ,a veš da te bom res enkrat obiskala pa mi boš vsaj mal pokazala pol bo pa že šlo .....

Zmenjeno, vodenka._________________
Slika
Odgovori

Vrni se na “Ustvarjalne ideje”