Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kompost na kubike

Odgovori
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Prvič slišim. Kje pa na Vrhniki?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tukaj. Kompost
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Aha, hvala. Hhmmm, kdo bi vedel kakšen je Rolling Eyes Pa še cena je brez DDV Shocked Za rože ajd, vredu, za pridelavo hrane pa Question Question Question
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Ima kdo kakšen svež kontakt za kompost? nekaj sem našel iz Lj. kao kompostiran gnoj, kubik 70€ plus prevoz ( do mene 40€ )_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Po temle sodeč, zadeve niso tako enostavne, celo v vrečah lahko dobiš vse sorto zakamuflirano svinjarijo iz čistilnih naprav http://www.humko.si/usluge_humko.php/kompostiranje.html
Samo po drugi plati pa oni morajo druge kritizirati.

Glede svinjarije v bio odpadkih, iz katerih delajo kompost je pa tako, da gre za ostanke tega, kar smo mi jedli. Za naš želodec je OK, za naš vrt pa ni, zanimivo!
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Kravzlj je napisal/a:
Ima kdo kakšen svež kontakt za kompost? nekaj sem našel iz Lj. kao kompostiran gnoj, kubik 70€ plus prevoz ( do mene 40€ )

Malo pozno, a morda vseeno pride prav. Na nakupujmo skupaj so imeli pred časom tudi kompost firme Slovenko Cena kubika je bila 45 €. Prevoz se mi zdi da 30 €. Zelo ugodno, imajo tudi manjša pakiranja in tudi mešanico z bio-ogljem. Še bolj ugodno je, če še kdo v bližini vzame, kak sosed in je potem cena prevoza občutno nižja.
Kravzlj

Jaz sem dobil 1 kubik kompost/vermikompost. In že lepo raste Very Happy_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Kravžlj, kje, koliko stane, prevoz?? Cool_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Kravzlj

Na pol zastonj, lastni prevoz, Humko.
Dobil sem ravno odlično ponudbo. Pa sem skočil v kombi, pa naložil eno bigbag vrečo._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Blagor tebi,ni kaj..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Odgovori