nxyz

Odgovori
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Tako je, vse sem preselila v rastlinjak. Izdelan imam tisti glineni grelnik na vsečke vendar ga še nisem uporabila, predviden je bil za na sredino med sadika vendar...moja lenoba Confused
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Jaz sem si izdelal tri takšne grelnike in jih uporabil zadnjič ko je bilo -2,v rastlinjaku je bilo zjutraj ob 5,6 stopinj.Prižganih pa je bilo 12 svečk.
nxyz

Danes sem imela nekaj odveč časa in sem ga izkoristila za sledeče.

Ves les je bil nabran v drvarnici, namenoma sem iskala kose s katerimi ne bo preveč dela-nisem namreč v prijateljskem odnosu s kakšno električno žago, sem žagala na roke lepo postrani Very Happy

Ko mačka ni doma...zavzamem delavnico Smile

Nabran material

Obe hiški imata zadnji del kjer je največ materiala zaprt z lesom, podstrešje pa samo z mrežo. V ožji hišici je mešan material, palčke, trava, mahovi, lišaji.

Tukaj bodo šli v podstrešje storži, ko jih naberem.

Nista najbolj estetski, kot bi naredil kdo drug ampak sta pa moji in domači Smile
Kater material bo žužkom najbolj všeč bom še vidla, upam, da jim bo vsaj kaj všeč Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

nxyz, čestitke! Žuželke se na estetiko požvižgajo, njim je važna le uporabnost.

In še hec, ki je nastal, ko smo družno gledali tvoja hotelčka:
Novi lastnik vrta se pogovarja z obiskovalcem. Vidiš, tele škatle sem podedoval od prejšnjega lastnika. Sedaj pa en biokil na mesec ni dovolj Wink Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Bravo! Res si spretna!
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Hudo dobro si tole vkup spravila.

Ps: Je Maček kaj komentiral?
nxyz

Hvala.

Sanjarka Ana je napisal/a:
Hudo dobro si tole vkup spravila.

Ps: Je Maček kaj komentiral?

Samo vprašal je, če mora kaj pospraviti po delavnici. Ni bilo treba, sem sama Smile

Prej, ko pol urce ni bilo dežja sem malo pofotografirala na hitro stanje. Dež bo malo zrahljal zemljo, da se bo lepo oplelo vrt.

Morda kdo ve kaj naj bi bilo to, v levem delu slike, rastlina z velikimi listi? Seme sem dobila lani, pisalo, je, da je nek žajbelj vendar nima čisto nobenega vonja zato smo letos kupili žajbelj, tisti še bolj levo z mini listi.

Maline bodo cvetele

Aronija je že odcvetela

Ta grma sta bila še včeraj vsa polna čebel

Moji najljubši hosti

Srčki in marjeta

slaba slika modrih, sem šele po prenosu fotografij vidla kakšna slika je
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Mislim, da je muškatna kadulja.
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Lepo imaš. Zadeva za žužke je pa prav umetniška.
Zanima me, kako nekaj zadnjih noči spi tvoj kuža oz. kužika. Moj je čisto neprespan , čez dan ves steklen in zaskrbljen. Strele..... Neutral
Še mene je predvčerajšnjim ponoči (okrog pol dveh) vrglo iz postelje, ker je usekalo parav blizu. Večkrat.._________________LP Žižola
nxyz

metuljc, hvala, zgleda, da je res ta Smile

žižola, ne vem, če je naša psička kakšen verodostojen pokazatelj, je namreč zelo živčno malo bitje, ki v vsem in vsakomur vidi samo strahove Crying or Very sad Kmalu bo stara dve leti in uspeh je, da na sprehodu po vasi zalaja samo še na kakšnih 20% ljudi, še vedno se boji jesti hrano iz njene posode, pride po hrano, gre pojesti pod mizo, se vrne po hrano...neke hude travme je morala imeti v rani mladosti.
Te dni večinoma prespi, imam ves čas prižgan TV, da nekaj ropota, drugače samo opreza za vsakim zvokom. Ponoči pa bedi, ko grmi.
Včeraj na sprehodu je malo zagrmelo in se je samo vlegla v travo, jo je bilo treba prisiliti, da je šla dalje, potem je pa samo gledala kam bi pobegnila.
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”