Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Neoprana ovčja volna

Odgovori
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Pridem na srečanje k Zufu, pa komot pripeljem s sabo tudi volno. Nekje 10 vreč je bo sigurno, verjetno še kakšna več. Cinija1 in Metuljc, vama bom jo raje kar domov pripeljala. Mogoče tudi Plamenka tebi pripeljem domov spotoma, ko grem iz službe, ker ne vem, koliko je bom stlačila v avtomobil za srečanje. Ker nimam občutka, mi prosim sporočite, koliko vreč volne bi katera imela. Vreče so približne velikosti, kot so žaklji z umetnim gnojilom. Toliko za predstavo.
Sadike pa pravi ta gospod, da bi kar imel klasične. Kakšen paradižnik ali paprika bi prišli prav. So bolj tradicionalna kmetija pravi.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tiana, super! Jaz bi najmanj eno, če bo pa še kaj ostalo, se pa ne bom branila. Wink
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Se še v temi pofočkam. Jaz bi bila zadovoljna z eno vrečo, ker nekaj še dobim od tajane._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vzamem eno, dve, tri, če ti ostajajo, z veseljem. Kolikor pač bo. Embarassed
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Tiana, mislim da tudi če pripelješ vse razpoložljive vreče, ki ti bodo šle v avto, ne boš nobene nazaj domov odpeljala, sahurno Smile
Tiana

Figula, sem tudi jaz tako razmišljala. Ker drugače tako ne vedo, kaj naj z volno počnejo na tej kmetiji in mislim, da bi drugače šla na uničenje. Mi je zdajle malo kapnilo, zakaj je sami ne uporabijo, saj imajo vrt. Ampak to je pa že njihov problem.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tiana, tudi jaz vzamem kakšno, če bo na voljo._________________naredimo svet lepši
Tiana

Brbr, velja. Very Happy
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Se tudi jaz priporočam, če je kaj viška._________________Lp

Nauta
Tiana

Nauta, mislim, da ne bo problem.
Odgovori