aladin

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

aladin živ (biv)- če še rabiš za ograjo imam mladice -mahonije-. v marcu zacvetijo rumeno in izredno lepo dišijo. so tudi zgodnja paša za čebele in ostale leteče manjše živalce. listje je vednozeleno, na robovih bodeče. čez nekaj let se razraste v višino cca 180 širina enako ali več. zelo počasi odganja pri tleh (invazija-minimalna). glej sliko in če ti je všeč ti prinesem. lpvoda

lpvoda
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

+ modro črni plodovi so užitni, prav tako cvetje. Smile Plodovi, poganjki in korenine se uporabljajo tudi za naravne barve.

voda, če prideš kaj mimo 18. na srečanje, bi te prosil za mladice... v gozdnem vrtu računam na njeno dobro pokrivnost in uspevanje kot podrast...
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

SUper, všeč so mi take multiuporabne rastline! Bi se priporočil za kakšen vzorec.

V torek me žal ne bo, za naslednjo soboto pa tudi še nisem ziher... Se zmeniva po ZS.
voda

aladin bo dobil, ker bo prišel naokoli.

zuf, mene žal na "tvojem" srečanju ne bo. povej komu, ki bi na srečanju v torek v Lj. dala mahonijo da ti je posreduje naslednjič. zatlačila jih bom v lonec. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pridem v torek in lahko prevzamem za zufa, če ne gre drugače.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Aladin Voda lahko da v torek meni, če boš potem prišel iskat k meni v Kranj._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

metuljc, bom zelo vesel!
voda

zuf, onako usput še nekaj rastlin sem dodala. saj Metulj ima visoko streho. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Fleaa

Odgovor Napisal/-a Fleaa »

voda je napisal/a:
aladin živ (biv)- če še rabiš za ograjo imam mladice -mahonije-. v marcu zacvetijo rumeno in izredno lepo dišijo. so tudi zgodnja paša za čebele in ostale leteče manjše živalce. listje je vednozeleno, na robovih bodeče. čez nekaj let se razraste v višino cca 180 širina enako ali več. zelo počasi odganja pri tleh (invazija-minimalna). glej sliko in če ti je všeč ti prinesem. lpvoda

se opravičujem ker takole "uletavam" v debato..... če je še kaj viška se priporočam.... bi dal ob cesti, kjer trenutno sosedov pes uporablja del našega vrta za WC Rolling Eyes
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

voda je napisal/a:
zuf, onako usput še nekaj rastlin sem dodala. saj Metulj ima visoko streho. lpvoda

A dejte no.................................moj mali avto...................pa nekak bo menda že, no. Upam. Embarassed
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”