Tiana
-
Tiana je napisal/a: |
Sedaj me pa zanima, če je kdo od vas že delal kaj podobnega? Zagotovo imate več izkušenj kot jaz, tako da prosim za kak nasvet, na kaj je potrebno biti pozoren. Stvar je experimentalna, pač izkoriščam nastalo situacijo, ampak vseeno bi rada, da bo vsaj približno izgledalo. Čisto vsak nasvet bo dobrodošel. |
Imamo izkušnje in to precej.
Začel sem že kot majhen pokovec na kupu peska pri hiši. Non stop smo vozili tovornjake, delali predore, nasipe, ceste na vrh kupa in nazaj, skratka, vse to toliko časa, da smo prišli do skorajšne ravnine. Nato se je pesek nametalo nazaj na kup in proces se je ponovil.
Rekel bi da si kar vredu zastavila in potka ti utegne dobro služiti. Fino je, da si vgradila večje grude spodaj, zelo strokovno.
Če je poleg voda je pa sploh zakon. Tudi bazenčke se je delalo in poleti, ko se je voda hitro ogrela, je bilo lušno tepežkati po topli vodi.
Morebitibi rekel, da je za bazenčke kup za mišjo dlako preveč visok, težko jih bo vmestiti. Če se sprostite in še en teden igrate na tej novi pridobitvi, se bo kup čudežno, kar sam od sebe in brez posebnih muk znižal. Takrat bo pa pravi.
To je moje videnje odgovora.
Že od malega sem kreativen in neobremenjen.
O bučah in kompaniji bodo pa ostali povedali mnenje. Ampak se mi zdi, da s to zamislijo ne boš nezadovoljna.
-
-
Tiana, ne spomnim se, v kateri temi si pisala za viola rožice .
Lahko ti dam malo semena facelije. Oni dan sem se v eni trgovini zagledala v njihov cvet - te rožice še nikoli nisem videla.
Trgovka je rekla, da zato, ker jo prej pokosijo oz. podkopljejo predno zacveti ? nimam pojma če je to res ?
Ima vijola cvetove, je medonosna enoletnica, za zeleno gnojenje in ni v sorodu z nobeno vrtnino - če je to tudi kaj pomembno
Menda je odličen predposevek krompirju, koruzi, korenovkam in gomoljnicam.
Lahko ti dam malo semena facelije. Oni dan sem se v eni trgovini zagledala v njihov cvet - te rožice še nikoli nisem videla.
Trgovka je rekla, da zato, ker jo prej pokosijo oz. podkopljejo predno zacveti ? nimam pojma če je to res ?
Ima vijola cvetove, je medonosna enoletnica, za zeleno gnojenje in ni v sorodu z nobeno vrtnino - če je to tudi kaj pomembno
Menda je odličen predposevek krompirju, koruzi, korenovkam in gomoljnicam.