Za vodenkino skupnost

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Trenutno imam na voljo kakšen brokoli, steblne in gomoljne zelene (še majhne), male rastlinice starih solat (dobila od Metuljc) - jih je potrebno prepikirat, tudi kakšna bazilika bo na voljo..._________________naredimo svet lepši
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Res zelo ste dobri Muha trenutno imam polno obveznosti z mojim možem in mi ne znese tako bo dovolj zgodaj na srečanju_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zmenjeno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

nxyz je napisal/a:
Kakšna sadika paradižnika bo sigurno viška, to lahko dostavim kam Lj, Kr, tudi Ce. Če bo kdo pripravljen posredovati sadike.

Občasno poglej, kdo bo šel na srečanje k zufu (Pr' Nebavc), da boš videla, kdo ti je najbliže.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

muha je napisal/a:

Od zelišč pa: origano, timijan, kamilice, 1 sadikica francoskega pehtrana, stoletna čebula, drobnjak. Kasneje lahko tudi sadika luštreka (ali pa seme takoj).

vodenka: zelišča še rabiš? naj prinesem k zufu? Včeraj sem mislila samo na solato Embarassed . Lahko bi bilo vse, razen stoletne čebule, ki je sedaj v močni rasti in je ne bi matrala s puljenjem.
vodenka

Muha zelo bom vesela zelišč saj sem jih naučila kuhati z njimi ,ja prinesi k zufu čene pa menjava pred hoferjem ,solato smo danes posadile in veliko tudi druge zelenjave smo posejale res sem bila vesela da tudi otroci sodelujejo , a ostalo še kar velik del vrta prazen res bo dobrodošla vsaka sadika ,hvala vam_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Vodenka lahko ti prinesem prepikirano solato, petersilj, cebulcek (belokranjski in ptujskega rdecega), rozmarin in zajbelj._________________CARPE DIEM
vodenka

Ja tajana ,hvala ti bom vzela_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Jaz imam seme belih kumar in jedilnih bučk (cuket), če želiš._________________Lp, Živa
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Vodenka, Metuljc sem dala lonček s sadikicami bazilike zate. Ti prinese k Zufu..._________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”