cinija1 in njeno veselje
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
Kje pa, kupila sem jih. Slikco sem dala, da malo podražim. Bila sem v Bau... in so bili sami popkeci in čisto suha zemlja. Sem se je uslimilila in hitro presadila.
Močvirski tulipan ima pa soseda in sem lani pri njej nabrala seme, nakar sem jeseni videla v zadrugi te čebulce in tudi kupila. Tako, da sejala jih letos potem nisem.
Popoldne sem pa zagledala, da je eden čisto bel.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Močvirski tulipan ima pa soseda in sem lani pri njej nabrala seme, nakar sem jeseni videla v zadrugi te čebulce in tudi kupila. Tako, da sejala jih letos potem nisem.
Popoldne sem pa zagledala, da je eden čisto bel.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Ojla
Krompir posajen. Kdor ima izkušnje, naj mi pove ali mi ga bo res voluhar požrl? Nekaj firbcev sem imela, pa tudi komentarjev ni manjkalo. Je moj odgovoril na komentarje, da za mladičke pa res mora biti fajn posteljca.
. .
Potem pa sva lepo zagrebla in sedaj bova čakala, kaj bo. Tistega zlodja, ki odganja voluharja (recimo) sva tudi namestila.
Lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Krompir posajen. Kdor ima izkušnje, naj mi pove ali mi ga bo res voluhar požrl? Nekaj firbcev sem imela, pa tudi komentarjev ni manjkalo. Je moj odgovoril na komentarje, da za mladičke pa res mora biti fajn posteljca.
. .
Potem pa sva lepo zagrebla in sedaj bova čakala, kaj bo. Tistega zlodja, ki odganja voluharja (recimo) sva tudi namestila.
Lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...