Menjave na srečanju pri zufu

Odgovori
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

lpmami, pehtran z veseljem vzamem. Dobiš zeleno...

juglans, dren lahko prevzamem za Tiano, pa jaz skrbim zanj do jeseni - ga presadim v airpot. Smile No boš videl, koliko še imaš in komu boš dal...
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Torej, kandidati za rumeni dren so aladin, figula in lpmami in je tako konec z njimi, razen, če se kdo od navedenih premisli.

@figula; no pa naj bosta še amarant in špinača; se med špinače prav nič ne poglabljam, ker me je navadna vedno razočarala s tremi listki in takoj za tem cvetenjem. Morda bo pa ta bolj uvidevna in kaj bolj zelena. Amarant bo potem pristal na vrtu, da bo bolj okrancljano. (oni drugi bo na njivi Wink )

@zufova cimra; kakšno malenkost bi morebiti našel.

Zdaj grem pa saditi krompir. Lep dan. Very Happy

Naknadno. Sorry tiana, vrvež barantanja naju je prehitel, "zagrabi" zufa za drenčke.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Juglans zeleni sem posadila obe. Gomoljna je že ene par cm velika, stebelna pa lih ven kuka. In bo verjetn glih do srečanja dost velika za presajanje. Tko da bom enga pocukala za rokav da ti jo dostavi.
Mam pa še viška sadike artičoke če bi jo imel. Meni je ena letos celo prezimila zunaj, nezaščitena. Zdej je že pravi grmiček.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

MarijaV, bom vesel sadikic za pikiranje...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Sonceluna, bi imela kakšno sadiko artičoke zame morda, lepo pro Embarassed sim.......
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Metuljc itak da dobiš.
Junglans zdejle mi je kapnilo da je srečanje že ta vikend. Do takrat pa moja zelena še ne bo dovolj zrastla. Če prideš na Kodeljevo ti jo lahko tam predam. Če pride v poštev artičoka pa je dobava možna takoj:)
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Jaz imam še odveč 2 potaknjenca goji jagod, pomoje dobro ukoreninjena.
pa Lonicero, tisti zeleni grm za kakšne hribe zasajat.
Imam tudi en kup sadik, ki naj bi bile španski bezeg. Če kdo upa probat če je res, drugače pa jeseni ko bo odcvetel.
Za menjat bi imel tudi nekaj feferonov - yellow monkey face, jalapeno, pa še kaj.
Juglans, je kakšen dren še? Drugače pa kdaj drugič_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

@kravzlj, drena ni več Sad

@sonceluna, na kodeljevem me ne bo Sad

Če artičoka preživi - 15 in več potem lahko, drugače pa raje ne. Vseeno hvala.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Juglans, ce pridem, ti prinesem jaz par sadik mehiskih kumaric._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ojla! Kdaj je Kodeljevo? Sem mal zaspala. Rolling Eyes_________________
Slika
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”