Botanični vrt

greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Kar zelo drži=). Sobne rastline od 1 evra naprej, pa tam do 5 evrov, razen kakšnih že večjih rastlin.
Kar lepa izbira je tudi sadik za zunaj - trajnice, grmovnice in mlada drevesa. So začimbe, rastline za skalnjak, ribnik in raznorazno ostalo. Mislim, da se splača iti pogledat, če ni preveč s poti. Cene tudi teh sadik niso pretirane.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Konec meseca aprila imajo tudi ponavadi sadike paradižnika._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

.Je pa tako, da včasih naletiš na veliko izbiro, kdaj drugič imajo pa bolj žalost.
Mičkeno sreče je treba imeti, da še niso preveč razprodani.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Jasno, saj so sadike le sranski efekt njihovega dela, ne glavni, saj niso vrtnarija.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

metuljc je napisal/a:
le sranski efekt njihovega dela

metuljc - kakšna ljubka tiskarska napaka Laughing Laughing
sem se nakrohotala, hvala ti Smile je prav pasalo v tem sicer zoprnem dnevu ... mislim, da bom kdaj pa kdaj tudi jaz uporabila ta izraz Cool
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja od tam izvira "moj" Apero, ki je začel svojo pot kot nebogljen pretegnjen poganjek, da smo se spraševali kaj bo iz tega. Wink Poleg tega sem takrat nabavi še Totem, mini dwarf z relativno velikimi plodovi za tako rastlinico. Oba bosta letos dočakala F5 verzijo.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Čez to brv http://www.burger.si/Ljubljana/2012/51_ObrLjubljanice.html se splača iti tudi zaradi ogleda novega pristanišča. Od tega mostiča navzgor proti hrvaški ambasadi so izvajali ogromna gradbena dela, predvsem z utrjevanjem nabrežja.

Po moje bo to eno dražjih pristanišč na svetu Cool Wink . Na plovno enoto Laughing

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

A je to takoimenovana "Špica"?

Tako lepo je urejeno, da se moram pod mus enkrat sprehoditi tam mimo.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Muha, Špica je na sliki od Metuljca spodaj (lahko si prevrtiš, obrneš sliko) in je "v principu" Cool že urejena. Čakajo se investitorji (gostinci Evil or Very Mad ) da dokončajo gradbeni skelet na Špici.

Pristanišče je, kot sem omenil, v Gruberjevem kanalu, v smeri proti Dolenjski cesti.
Se splača pogledat, se mi zdi, da so vsaj polovico širine kanala zasedli s pristaniško opremo. To je dostop do barčic na plavajočih pontonih, tako, da se pride do ladij vedno na istem nivoju, ne glede, kako je visoka voda v kanalu.

Strokovnjaki, hidrotehniki, so bili zelo proti tej gradnji, trdijo, da bo oteženo odvajanje Ljubljanice v slučaju "stoletnih poplav", ki se dogajajo skoraj vsako leto ... Cool .

Tudi sam nisem na tekočem v kakšni fazi je, nekaj tednov me ni bilo tam. Vsekakor pa v čisto zaključni.

LP_________________mfranc
Odgovori

Vrni se na “Čvek”