Ukinitev brezplačnih forumov
-
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Pozdrav
Zelo mi je všeč novi gartlc. Hvala za tako izvrstno delo.
Lepo bodimo, Mil
Zelo mi je všeč novi gartlc. Hvala za tako izvrstno delo.
Lepo bodimo, Mil
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Tale forum je čudežno odkritje, vsaj, kar se iskalnikov in filtrov tiče. Vsak dan odkrijem kaj novega. Bodisi v samem iskalniku, bodisi v filtru tem, direkto nalaganje fotografij ... Saj se bomo še razvadili! Pa smeške ti postavi tja, kjer hočeš. Ne čisto na koncu besedila, kot je bilo na prejšnjem.
Ko greste recimo na določen forum, imate spodaj desno pri Nova tema filter, s katerim lahko poljubno filtrirate, kaj naj vam iz dotičnega foruma prikaže. Zelo uporabno, ko se spomnite, da je bilo nekaj napisano recimo pred 7 dnevi, pred enim mesecem ...
Ko greste recimo na določen forum, imate spodaj desno pri Nova tema filter, s katerim lahko poljubno filtrirate, kaj naj vam iz dotičnega foruma prikaže. Zelo uporabno, ko se spomnite, da je bilo nekaj napisano recimo pred 7 dnevi, pred enim mesecem ...
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Ni bravo, ker gost - neprijavljen uporabnik naj ne bi imel pisalnega dostopa
-
- Kraj: Domžale
Heker !
- Peter
- Kraj: Lucija
Sem želel odogvoriti s fotografijo iz telefona, vendar imam težavo, ker so vse slike v mojem telefonu velikosti okrog 3 MB.
Na starem forumu sem moral sliko shraniti na drugi spletni strani in z linkom sem tja prenesel fotografijo. Tu bi pa moral zmsnjševati slike.
Ali je možno narediti, da forum sam zmanjša velikost fotografij tako kot to počnejo druge spletne strani ali moram to sam narediti pred objavo?
Ker telefon tega ne omogoča, bi si moral namestiti še eno aplikacijo s katero bi moral zmanjšat velikost fotografij pred objavo.
Na starem forumu sem moral sliko shraniti na drugi spletni strani in z linkom sem tja prenesel fotografijo. Tu bi pa moral zmsnjševati slike.
Ali je možno narediti, da forum sam zmanjša velikost fotografij tako kot to počnejo druge spletne strani ali moram to sam narediti pred objavo?
Ker telefon tega ne omogoča, bi si moral namestiti še eno aplikacijo s katero bi moral zmanjšat velikost fotografij pred objavo.
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
- Mirno lahko še naprej uporabljaš zunanje servise
- Omejitev velikosti slike na sedanjem forumu ni po dimezijah (širina višina), temveč po obsegu (velikosti datoteke) in je 2 MB; dokler si znotraj tega, ni treba početi nič posebnega
- več kot 2 MB nekako nisem najbolj dobre volje omogočiti v izogib zagužvanju strežnika... ampak ja okej, to bolj pomeni, da nočem 20, kot pa, da nočem 3, tako da lahko prestavim na 4 (neka čudna matematika hehe)
... je narejeno
- Omejitev velikosti slike na sedanjem forumu ni po dimezijah (širina višina), temveč po obsegu (velikosti datoteke) in je 2 MB; dokler si znotraj tega, ni treba početi nič posebnega
- več kot 2 MB nekako nisem najbolj dobre volje omogočiti v izogib zagužvanju strežnika... ampak ja okej, to bolj pomeni, da nočem 20, kot pa, da nočem 3, tako da lahko prestavim na 4 (neka čudna matematika hehe)
... je narejeno
- Melona
- Kraj: Litija
Za 4 mb hvaležna tudi jaz, ker so moje na fonu tudi vse cca 3. Super!
-
- Kraj: Rimske Toplice
Pa poglejmo, če zmorem.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Poskušam najti kakšno krajšo pot za nalaganje slik z računalnika, če mi že direktno s telefona ne gre.