Ukinitev brezplačnih forumov
-
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Ne me narobe razumet, prosim. Nič nimam proti novemu Gartlcu, nasprotno, mislim, da je bila selitev edina prava odličitev in sem zelo vesela, da je Crtj to tako dobro in hitro postoril.
Crtj, me veseli, da si v redu!
Crtj, me veseli, da si v redu!
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Podpišem! In hvala za vse, kar si naredil za nas, in to kljub velikemu stresu, ki te je čakal za vogalom. Samo, da je vse v redu, naj tako tudi ostane!
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Vesela sem, da si v redu, Crtj! Za Gartlc si naredil več kot dovolj. Želim ti lep odklop.
- Melona
- Kraj: Litija
Sem čakala, Crtj, hvala bogu! Zadihaj in nas pusti, da se tudi malo sami znajdemo in kaj preizkusimo in poiščemo. To, kar si nam naredil, je veliko več, kot sem pričakovala, hvala ti. In nazdravi na izvide, mi forum veliko pomeni, ampak zdravje je pomembnejše od vsega.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Črt, vesela sem zate! Vzemi si čas, lepo se umiri, pusti delo na Gartlcu tačas ... pa na zdravje na dober izvid!
-
@crtj; takšne novice sprostijo kup neke negotovosti in upam, da bo tega/dobrega še precej. Držim pesti zate.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
VAŽNO!
Preden kaj napišete na Gartlc, se ne pozabite prijaviti. . Kot izgleda, je neprijavljenim članom pisanje omogočeno a jih program spozna za "goste", kar sem doslej opazila že v dveh primerih.
Seveda ni potrebno opraviti taistega postopka, kot ste ga ob prvem obisku. Samo okence "prijava" izpolnite z nikom in geslom. Še najbolje pa je, če odkljukate stalno prijavo.
Preden kaj napišete na Gartlc, se ne pozabite prijaviti. . Kot izgleda, je neprijavljenim članom pisanje omogočeno a jih program spozna za "goste", kar sem doslej opazila že v dveh primerih.
Seveda ni potrebno opraviti taistega postopka, kot ste ga ob prvem obisku. Samo okence "prijava" izpolnite z nikom in geslom. Še najbolje pa je, če odkljukate stalno prijavo.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
NA POMOČ! Nikakor ne najdem teme o jajčevcih - ne po letnikih, ampak na splošno. Vesela bom vsake pomoči.
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Na vstopni strani se spodaj pod blokom "Zadnje aktivne" nahaja kompletni seznam forumov, tam so tudi Jajčevci.
Znotraj njega so sicer teme samo do Jajčevci 2023, ne tudi Jajčevci 2024, vendar je to zato, ker 2024 tudi na starem Gartlcu ne obstaja.
Znotraj njega so sicer teme samo do Jajčevci 2023, ne tudi Jajčevci 2024, vendar je to zato, ker 2024 tudi na starem Gartlcu ne obstaja.
-
- Kraj: Žiri-NM
Crtj, saj drugače ne bi moglo biti, kot da je v redu, kajne?
tudi jaz sem hvaležna za ves trud, ki si ga vložil v nov forum. Bodi zdrav.
lp. Živa
tudi jaz sem hvaležna za ves trud, ki si ga vložil v nov forum. Bodi zdrav.
lp. Živa