Ukinitev brezplačnih forumov
-
- Kraj: Rimske Toplice
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Vrtin2 ima težave s prijavo, kolikor vem, čaka, da ji bo pomagal vnuk v živo, na daljavo ji muha ni mogla dopovedati.
Drugače sem pa malo pregledala aktivne od 28. 10., torej od novega Gartlca naprej in jih je že veliko prijavljenih, tistih pač, ki so kaj aktivni.
Mislim, da vseh nikakor ne bi obveščali, naj pa pove še muha, ja. Ker je res veliko takih, ki so se prijavili in nikoli nič objavili,......
Drugače sem pa malo pregledala aktivne od 28. 10., torej od novega Gartlca naprej in jih je že veliko prijavljenih, tistih pač, ki so kaj aktivni.
Mislim, da vseh nikakor ne bi obveščali, naj pa pove še muha, ja. Ker je res veliko takih, ki so se prijavili in nikoli nič objavili,......
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Ni problema, lahko obvestimo posameznike - vseh nikakor ne. Tudi jaz imam seznam e-naslovov in lahko to naredim. Kar dopišite, kogar se boste še spomnili.
Slavc in Tinko sta že tu. Tudi Bicikel se je že "pofočkal".
Z vrtin2 sva govorili danes, ni bila pri računalniku. Dogovorjeni sva, da se slišiva, ko pride domov. crtj, dobila je oba tvoja e-maila, naredila po navodilih pa pravi, da ji še vedno piše, da je prekoračila število poskusov prijave. Počakajmo, kaj se bova dogovorili, ko pokliče.
Glede "gostov" mi je nekaj prispevkov že uspelo pripeti tistemu, h komur spadajo. Vseh pa žal ne. Skoraj sem prepričana, da so vsi "gostje" naši že prijavljeni člani, in da zmedo delajo različni brskalniki ali IP. Detektivsko delo se nadaljuje.
crtj: imaš ZS
Slavc in Tinko sta že tu. Tudi Bicikel se je že "pofočkal".
Z vrtin2 sva govorili danes, ni bila pri računalniku. Dogovorjeni sva, da se slišiva, ko pride domov. crtj, dobila je oba tvoja e-maila, naredila po navodilih pa pravi, da ji še vedno piše, da je prekoračila število poskusov prijave. Počakajmo, kaj se bova dogovorili, ko pokliče.
Glede "gostov" mi je nekaj prispevkov že uspelo pripeti tistemu, h komur spadajo. Vseh pa žal ne. Skoraj sem prepričana, da so vsi "gostje" naši že prijavljeni člani, in da zmedo delajo različni brskalniki ali IP. Detektivsko delo se nadaljuje.
crtj: imaš ZS
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Metuljc, Bicikla ni treba obveščati, je že tu. Pa Slavc in Tinko tudi. Vodenke na primer še ni.
Tudi jaz jih bom nekaj obvestila, prej bom preverila seznam članov.
Tudi jaz jih bom nekaj obvestila, prej bom preverila seznam članov.
- Plamenka
Muha, vidim, da si že ti odgovorila.
-
Bom Vodenki jaz povedala.
Pa Novinki sem že.
Pa Novinki sem že.
- muha
- Site Admin
Vzela sem si nekaj časa in prebrskala enih 50 forumov na mojforum.si. Razen Gartlca, našega starega foruma rastline.mojforum.si in enega čebelarskega so vsi normalno dostopni pa naj se na njih kaj dogaja ali nič.Pepe napisal/-a: ↑Če Nov 07, 2024 7:19 am Čudno, http://traktor.mojforum.si/ še deluje, http://gartlc.mojforum.si, pa ne več.
-
Jaz imam številko Ane, mislim, da je njen vzdevek Ciklama, iz Luč. Ji pošljem sporočilo.
-
- muha
- Site Admin
Zaenkrat poslana e-pošta - na naslove kot jih imajo prijavljene v Gartlcu. Kriteriji: znan obraz , število prispevkov, zadnja prisotnost v oktobru ....
ferdo36* (rejected post) , vrtnarka, vinkoz, geisha, robi14, dejan84, pep, papasmrk, Mesar, Davorin, Med_Ica, Igy, Originalnilist
*Ferda36 naj kdo prosim pokliče, ker mi pošte ne sprejme.
jutri nadaljujem po enakem kriteriju.
Če se na koga posebej spomnite in nimate kontakta z njim, napišite prosim tule. Ali pa, če imate kontakt, pa bi želel podrobnejša navodila.
ferdo36* (rejected post) , vrtnarka, vinkoz, geisha, robi14, dejan84, pep, papasmrk, Mesar, Davorin, Med_Ica, Igy, Originalnilist
*Ferda36 naj kdo prosim pokliče, ker mi pošte ne sprejme.
jutri nadaljujem po enakem kriteriju.
Če se na koga posebej spomnite in nimate kontakta z njim, napišite prosim tule. Ali pa, če imate kontakt, pa bi želel podrobnejša navodila.
-
Ferdota pokličem jaz.