Ukinitev brezplačnih forumov
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Sporočila sem v FB skupino Gartlc, poleg tega pa sem obvestila še naslednje Gartlčane: TJesih, Ferdot, BorutR, Sonceluna, Mil, Ivčk, Nadina, Originalnilist (e-mail poredko bere, mogoče bo na FB prej opazila), Johnny, Geisha na FB, Darja Soršak (ne vem, kako se je imenovala na Gartlcu), Stara postaja, Magnolija.
Mogoče je kdo od teh že tu ali pa je že obveščen, a nič zato.
Mogoče je kdo od teh že tu ali pa je že obveščen, a nič zato.
- Plamenka
Našla sem še telefonske od Greenyja, Furmana, Krizanteme, Češnce in Choco-ta in jim poslala sporočilo. Mislim, da je to z moje strani vse.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Plamenka: super! Darja Soršak je Darso.
- Plamenka
Sem se potem spomnila.
-
Tista gospa iz Luč, ki nas je oskrbela s fižolom Justo, je Ciklama.
-
- Kraj: Rimske Toplice
Brbr, se je tudi Tiana spomnila, ima njeno številko in jo bo obvestila.
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Muha, mislim, da bi bilo bolje tole poslati na hitrost.com, ker mojforum.si laufa preko njihovih serverjev. Jaz sem po telefonu govorila s Hitrostjo, takrat ko so rekli, da še ne bodo ukinili brezplačnih forumov.
Sem jih pravkar še enkrat poklicala in pravijo, da oni niso zaprli starega Gartlca. Nimajo pojma, kdo ga je. In menda so videli tudi tvoj mejl. Ne vem, če ti bodo odgovorili, zdaj ko so meni po telefonu.
Sem jih pravkar še enkrat poklicala in pravijo, da oni niso zaprli starega Gartlca. Nimajo pojma, kdo ga je. In menda so videli tudi tvoj mejl. Ne vem, če ti bodo odgovorili, zdaj ko so meni po telefonu.
muha napisal/-a: ↑Če Nov 07, 2024 8:58 am Nisem si mogla kaj in sem na mojforum.si poslala naslednje sporočilo:
Pozdravljeni,
vidim, da ste zaradi naše selitve zaprli dostop do Gartlca pod vašim okriljem. Čeprav vas po svoje razumem, se mi vseeno ne zdi pošteno. Preden se je iztekel oktobrski rok, smo vas po različnih kanalih prosili za pojasnitev situacije. V telefonskem pogovoru ste menda obljubljali nadaljevanje, a uradno je do par ur pred iztekom roka obveljalo, da bo forum UKINJEN. In kaj nam je preostalo drugega kot selitev, saj na naše vprašanje URADNO nismo dobili nobenega odgovora. Glede na to, koliko znanja in ur smo vložili v Gartlc, nismo želeli izviseti. Nam lahko zamerite, da smo poskrbeli za gotovo nadaljevanje? Vzrok za to je bil docela v vaših rokah . Ob večji odzivnosti in zaupanju v nadaljevanje se tega zagotovo ne bi lotili.
Lep pozdrav
Cilka Knapič = administratorka muha.
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Trenutno je stari Gartlc dostopen, verjetno po tej komunikaciji... skratka videti je, kot da leva roka ne ve, kaj dela desna, in potem sta še spodnja in zgornja in kaj vmes...
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Copatka, hvala.
Gartlc je odprt, ja, rastline.mojforum.si pa še vedno ne, ker se od tam najbrž nihče ni pritožil.
Gartlc je odprt, ja, rastline.mojforum.si pa še vedno ne, ker se od tam najbrž nihče ni pritožil.
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Me veseli, da sem kaj prispevala k rešitvi starih članov
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)