Ukinitev brezplačnih forumov
-
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Mogoče bi se pritožili/potožili še za rastline.mojforum.si - tudi tam je mnogo dobrih zapisov.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Hm, "ne diraj lava, dok spava". Veseli smo lahko, da so nas uslišali za Gartlc. Za onega drugega bo pa že njihova administratorka poskrbela.
- muha
- Site Admin
Stari Gartlc je spet dostopen, zato sem nehala pošiljati obvestila kar tako na splošno. Tistim, ki so Gartlc obiskali v zadnjem letu in pol. Informacije sedaj spet lahko dobijo tam. Nadaljevala bom le, če ga bodo ukinili. Kakega opaznejšega odziva ni opaziti.
Ne glede na to, sem obvestila vse manjkajoče iz naših srečanj v zadnjih 4 letih. Tu je odziv boljši.
Če koga poznate in želite, da je obveščen, napišite tule. Če imate kontakt, ga prosim sami obvestite.
Ne glede na to, sem obvestila vse manjkajoče iz naših srečanj v zadnjih 4 letih. Tu je odziv boljši.
Če koga poznate in želite, da je obveščen, napišite tule. Če imate kontakt, ga prosim sami obvestite.
-
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Seasmoon ni uspelo priti na novi Gartlc?
Ko sem objavila vremenske pregovore, sem se spomnila na Orhy, ker jih je včasih ona. Kdo ve, kaj je z njo? Nimam kontakta.
Ko sem objavila vremenske pregovore, sem se spomnila na Orhy, ker jih je včasih ona. Kdo ve, kaj je z njo? Nimam kontakta.
- muha
- Site Admin
Seasmoon je imela napačen e-naslov. Pravkar mi je javila novega in sem ga spremenila.
Orhy sem že včeraj poslala SMS.
Orhy sem že včeraj poslala SMS.
- Seasmoon
- Kraj: Obala
Hojla, nisem mogla priti do emaila, ki ga imam na prejšnjem forumu. Pa sem mogla dati drugega. Zdaj je vse ok. Še enkrat hvala, Muha.
Life is like a game ... play it ...
- Seasmoon
Imam eno vprašanje za staf .... kaj lahko date okvirček "kraj" kot obvezen pri registraciji? Recimo meni bi bilo boljše za orientacijo, da vem, kje kaj dobro uspeva v zemlji.
-
- Kraj: Rimske Toplice
To bi bilo v bistvu poseganje v osebne podatke. Tudi ti imaš kot kraj bivanja zaveden zelo splošen podatek: Obala.
Večina živi v celinskem delu Slovenije. Uspevanje pa je odbisno od mikroklimatskih razmer, vrste prsti, načina vzgoje in še kaj bi lahko našli.
Večina živi v celinskem delu Slovenije. Uspevanje pa je odbisno od mikroklimatskih razmer, vrste prsti, načina vzgoje in še kaj bi lahko našli.
- Seasmoon
Moj podatek "kraj" kaže iz katerega konca prihajam. Pa, saj člani ne bi potrebovali napisati točen kraj. Meni bi bilo čist dovolj, da napišejo pokrajino kot jo ima recimo napisano crtj.