Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Neoprana ovčja volna

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr, sadike so lahko tudi kasneje, tudi jaz jih bom dala, ko bodo dovolj velike.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Brbr, sem ti poslala ZS.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Aye-Aye zal me na Kodeljevo ne bo. Ce bom v maju kaj v Lj ti sporocim in lahko takrat pripeljem volno._________________CARPE DIEM
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

tajana, Aye-Aye
za AA lahko jaz od tajane prevzamem volno pri zufu in jo dostavim na Kodeljevo Question Question
(če se bo srečanje pri zufu izšlo in ne bo padal dež)
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Tiana, hvala, lahko pridem do Črnuč kadarkoli, se zmeniva na ZS.

Tajana, hvala! Verjetno bo lažje da se menim s Tiano. Če pa imaš višek z veseljem vzamem tudi pri tebi. Le verjetno imaš že poln avto, da bi vozila do zufa in bila figula poštarka.

Figula hvala!

Smile
Tiana

Aye-Aye ti pošljem ZS.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Če bo kaka vreča odveč hodila, lahko jaz prevzamem v Črnučah ali pri zufu. Drugače pa drugič!_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Tiana

Kravzlj, če si za, te dam na listo za Črnuče. Ker vreč volne je dovolj, bolj je problem, ker jih lahko prepeljem le omejeno količino.
Tiana

Če ima kdo doma kakšno večjo vrečo, ali več vreč, ki se mu valjajo v kakšnem predalu, bi prosila zanjo, da lahko nafilamo z volno.
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Eno vrečo od volne lahko prinesem, sem jo ravno izpraznila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori