Ukinitev brezplačnih forumov

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Re: Ukinitev brezplačnih forumov

Odgovor Napisal/-a muha »

Prejeto in odgovorjeno.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Ferdo36 skuša uporabiti Pozabljeno geslo (kar je prav), vendar se mu povezava za spremembo in vstop ne uspe dostaviti zaradi polnega nabiralnika.

Če ima kdo pri roki njegov telefon ... hvala
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

GrGr napisal/-a: Sr Nov 13, 2024 7:46 pm Admin/i, pisem sem, ker (mi) posta ne dela - da mi posta ne dela :)
Pisal sem Zivi in sisadminu (o tej tezavi), pa sta oba posta ostala v mapi Odhajajoce. Kaj delam narobe?
Nič ne delaš narobe, to pomeni, da si ti sicer poslal, vendar naslovnik še ni prebral. Ko bo prebral, pa bo premeščeno v Poslano. Tako je bilo tudi v starem forumu.
mnkle

Odgovor Napisal/-a mnkle »

Živjo,
tudi meni ne dela pošta. Zatakne se v mapi "odhajajoče".
Tam je prvi ZS že cca dva dni...

Nekateri pravite, da se sčasoma pošlje - kako dolgo to traja? Je to prehodno stanje.

Sicer pa poklon za prenos foruma. Veliko ne pišem, berem pa precej - res je kvalitetno znanje, takega je v zadnjih desetletjih vedno manj na spletu.
Sem pripravljen pustit kakšen €. Prav bi bilo, da tisti, ki se ukvarjate s tem forumom in ga vzdržujete, spotoma še dobite kaj v žep!

Lp,
K
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Ne gre za to, da bi nek računalniški proces počasi deloval.
Ali je tvoje sporočilo razvrščeno kot "Odhajajoče" ali "Poslano", je stvar tega, ali ga je naslovnik prebral.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Ferdo36 me je poklical. Včeraj se je prijavil, a e-pošte še ni dobil. Povedala sem mu, da je tudi moje e-obvestilo zavrnilo in naj preveri zasedenost predala. Oz., če ne bo šlo, naj mi da drug e-naslov. Sva na vezi.

Glede neprebranih ZS - preverite najprej, ali je član, ki ste mu ZS poslali, sploh že prijavljen tule. Če je, mu pa na forumu napišite kratko obvestilo, da ga čaka ZS. Nekateri tega sploh ne preverjajo. Malo jih zmoti še to, da so obvestila sedaj zgoraj desno, namesto zgoraj na sredini. V začetku si je treba vse skupaj malo bolj natančno ogledati.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

crtj napisal/-a: Če Nov 14, 2024 9:21 am Če ima kdo pri roki njegov telefon ... hvala
Črt, imaš ZS.
Sicer nimam pri roki njegovega telefona, imam pa njegovo številko. Bo tudi v redu ;) ?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

crtj napisal/-a: Če Nov 14, 2024 9:21 am Ferdo36 skuša uporabiti Pozabljeno geslo (kar je prav), vendar se mu povezava za spremembo in vstop ne uspe dostaviti zaradi polnega nabiralnika.

Če ima kdo pri roki njegov telefon ... hvala
Mfranc vem, da ima njegov telefon.
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

crtj napisal/-a: Sr Nov 06, 2024 6:18 pm No, možno je, da delajo nadgradnjo na nove strežnike in softver, vsaj meni se prikazano obvestilo zdi v duhu začasnosti. Vendar vseeno je bilo glede na razpoložljive podatke edino smiselno poiskati rezervo.
Včeraj sem prebrala obvestilo na njihovi spletni strani, da izvajajo prenos forumov na novejšo strojno opremo. No, morda ta odločitev, da se gartlc preseli na nov strežnik je bil ključni ruker, da vendar morajo nekaj narediti v tej smeri in, da tako ne gre.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

muha napisal/-a: Če Nov 14, 2024 9:48 am Ferdo36 me je poklical. Včeraj se je prijavil, a e-pošte še ni dobil. Povedala sem mu, da je tudi moje e-obvestilo zavrnilo in naj preveri zasedenost predala. Oz., če ne bo šlo, naj mi da drug e-naslov. Sva na vezi.
Samo ponavljam zgoraj objavljeno ..... da si ne boste brez potrebe delali skrbi z iskanjem novih povezavl.
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”